Sudori TIG/WIG si MIG/MAG, Franta, 2700 eur NET

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 EUR
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Experienta in domeniu
-Permis de conducere categoria B - reprezinta un avantaj
-Cunoasterea limbii franceze la nivel mediu - reprezinta un avantaj
-Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom (sa fiti capabil sa va descurcati si singur), sa fiti serios si responsabil

Descrierea jobului

-Se lucreaza in atelier
-Trebuie sa cunoasteti: Proces 141 ( certificare Tig) - grupa de materiale 8 (metal de baza), calificare FM5 pentru metal de umplutura (otel inoxidabil)
-Trebuie sa fiti capabili sa lucrati in pozitie/configuratie de sudare : sudura in colt - FW, pozitia PB (plata) si PF (ridicare), grosime 2,5 mm sau 3 mm , conducta BW, pozitia HL045, grosime 1,6 mm
-Trebuie sa cunoasteti: Proces 135 ( certificare Mag) - Grupa de materiale 8 (metal de baza), calificarea metalelor de umplutura FM5 (otel inoxidabil)
-Trebuie sa fiti capabili sa lucrati in pozitie de sudare/configuratie - sudura in colt: FW, pozitie PB (plata) si PG (descrescatoare), grosime 2,5 sau 3 mm.

Avantaje/Beneficii:

-0 taxe sau comisioane
-Cazare si transport asigurate de catre angajator
-Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 3 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni

Informatii salariale:

-Salariu 2700 eur net/luna
-Program 39ore/saptamana

Descrierea companiei

Credem în tine! Credem în oameni! Ne desfășurăm activitatea prin identificarea de soluții complete de punere la dispoziție de personal și de recrutare personalizată pentru diferiți clienți, atât la nivel național cât și internațional.

Intra Interim, agent de munca temporara Autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Pentru acest proiect, Intra Interim recruteaza Sudori Tig-Wig si Mig-Mag pentru un client din Franta, langa orasul Dijon.

Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 15 dec. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.