check_circle

Job verificat

|Publicat 24 Ian 2019 | Reactualizat 23 Feb 2019 | Expiră 24 Feb 2019

Sudor MAG, de preferinta cu experienta in aluminiu

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

O companie de renume specializata pe diferite lucrari, in special die aluminiu si inox, localizata in Aachen/Germania, este in cautarea unui sudor (MAG), ideal cu experienta in otel si aluminiu. De asemenea, se lucreaza si cu diferite alte masini/unelte (roboti de sudura, freza, strung), unde in cazul in care candidatul are cunostinte, acesta prezinta un avantaj. Limba germana nu este necesara. Un minim de engleza insa pentru comunicarea zilnica nu ar trebui sa lipseasca. Compania se asteapta la disponibilitate pentru ore suplimentare.

Descrierea jobului

Candidatul ideal va beneficia de specializari si scolarizari la locul de munca sau in institutii specializate, costurile fiind preluate in totalitate de catre angajator. In acelasi timp se organizeaza cursuri intensive de limba germana, tot gratuite pentru angajat, ele avand loc in afara programului de lucru si fiind specializate pe domeniul muncii, avand ca si scop o integrare cat mai rapida in societate. Telul principal pe termen mediu/indelungat este integrarea absoluta in companie cu abilitati de organizare proprie al sarcinilor de munca si un mod independent cu proprie raspundere de a lucra.

Descrierea companiei

ZAQUENSIS is a German employment agency with staffing solutions in seven areas: technical, medical, office & finance, industry, gastronomy, service and public services. We try our best to find the right job for you! Just contact us!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudor MAG, de preferinta cu experienta in aluminiu  -  ZAQUENSIS GmbH