Subcontractori (firma/ PFA) pt curierat in Bucuresti

Open Team SRL - 10 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cautam colaboratori subcontractori pentru prestari servicii de curierat in Bucuresti:
• aplicantul trebuie sa detina PFA sau firma cu obiect de activitate in curierat sau transport marfuri si sa detina in flota proprie minim un autovehicul (autoturism sau autoutilitara mica);
• Cazier judiciar curat;
• Experienta in curierat minim 2 ani;

Abilitati :
• Orientare catre client;
• Abilitatea de a comunica pozitiv si calm cu clientii;
• Abilitatea de a lucra sub presiunea timpului;
• O buna cunoastere a Bucurestiului;

Descrierea jobului

Activitati de preluare si livrare colete catre clienti.

Descrierea companiei

Salut,

Sunt Catalin Florea, CEO TEAM Courier. Am o experienta de 15 in business si daca am ramas cu ceva important dupa atat timp acesta e faptul ca la baza unui business de calitate stau oameni de calitate. TEAM Courier - Cultura organizationala 1. VIZIUNE: Ne dorim sa fim cea mai de incredere companie de curierat rapid din lume" 2. MISIUNE:

Suntem o echipa adevarata, care traieste pentru a aduce servicii excelente in piata de curierat rapid; Echipa noastra este formata din cei 3 C: Clienti, Colegi si Companie; Ne servim clientii ca pe colegii nostri din echipa, respectand intotdeauna valorile companiei. Investim in servicii inovative si in dezvoltarea noastra si a colegilor nostri. Studiem permanent ca sa fim mai buni, mai rapizi, mai aproape de viziunea noastra. Suntem unul pentru toti si toti pentru unul.

3. VALORI:

TEAMWORK: Impreuna suntem mai buni, mai rapizi, mai aproape de viziunea noastra. Impreuna putem realiza orice; INTEGRITATE: Spunem adevarul intotdeauna. Ceea ce promitem, facem. DEZVOLTARE CONTINUA: Suntem constienti ca valoarea grupului este data de suma valorilor noastre. De aceea investim timp pentru a citi si pentru a merge la cursuri; TRANSPARENTA: Ne asumam greselile care apar, le indreptam si invatam din ele; PROACTIVITATE: Privim problemele care apar ca oportunitati de invatare si evolutie a noastra. Dam 100% in tot ce facem, indiferent ce facem; INOVATIE: Investim in solutii inovative care ne duc mai aproape de viziunea noastra.

Daca vrei sa construim impreuna si sa inovam in piata de curierat, vino si tu in echipa noastra.

Multumesc,

Catalin Florea

CEO TEAM Courier

Publicat 22 sept. 2021 Reactualizat 20 oct. 2021 Expiră 22 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos