check_circle

Job verificat

|Publicat 25 Ian 2019 | Reactualizat 05 Feb 2019 | Expiră 25 Feb 2019

Strungar CNC - Suedia

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Agentia de recrutare IWR cauta - strungar CNC - (programator 3D EdgeCam CAD/CAM) - pentru un angajator din Suedia.

Descrierea jobului: -STRUNGAR CNC-

- Crearea şi editarea programelor CNC (software 3D EdgeCam CAD/CAM);
- Rularea programului CNC pe maşina cu comandă numerică conform instrucţiunilor de operare şi cu specificaţiile tehnice;
- Programare si operare strunguri si freze CNC cu comanda numerica FANUC
- Programare după desen 3D in software EdeCam CAD/CAM
- Măsurarea şi verificarea pieselor si efectuarea de corecții (atunci cand este cazul) folosind instrumente de măsură, conform cerinţelor tehnice;
- Se asigură ca toate produsele executate în proces îndeplinesc condiţiile de calitate şi specificaţiile tehnice;
- Operarea echipamentului CNC;
- Pregatirea materialelor si fiserelor de prelucrare – optimizari paginare in functie de materialele disponibile si corectie erori de desen daca acestea exista;
- Estimare consum de materiale si timp de productie;
- Implicare in proiecte cu solutii tehnice;
- Ocazional, proiectarea de piese pentru prelucrare;

Se asigura:
Training;
Asigurare medicala, cazare la cerere, transport de la cazare la fabrica;
Program de lucru 8 ore de luni pana vineri, cu posibilitate de ore suplimentare;
Contractul este pe perioada nedeterminata;
Salarii incepand de la 2500 euro NET pe luna;

Cerinte:
Muncitori calificati;
Experienta;
Limba engleza nivel mediu obligatoriu;

Pentru mai multe detalii puteti suna la numerele de contact:
077 100-2000 / 077 100-1000

Agentia de recrutare IWR nu percepe comision de intermediere!

Pentru mai multe informatii accesati site-ul companiei noastre www.iwr.ro

Pentru a aplica la acest job va rugam sa completati formularul de pe site-ul nostru, iar unul dintre specialistii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp.

Descrierea companiei

IWR – International Work & Recruitment

IWR SRL este o companie care se ocupa de recrutarea si plasarea de personal pentru partenerii si clientii nostri, oferind acces la toate locurile de munca existente in lume.

Activitatea noastra se desfasoara in domeniul resurselor umane, incluzand recrutarea de personal, consultanta, executive search, leasing de personal si formare de personal.

Personalul companiei nostre este unul tanar, dinamic si mai ales pasionat de acest domeniu, ceea ce ne face sa credem despre noi ca suntem mereu deschisi la idei noi si suntem gata sa folosim cele mai creative solutii in cazul in care intampinati probleme.

Conceptul companiei este de a oferi posibilitatea de lucru in diverse domenii persoanelor interesate care sunt in cautarea unui loc de munca, inclusiv persoanelor care nu poseda experianta necesara.

Aplicantii nostri vor avea posibilitatea de a se angaja in diverse domenii cum ar fi medical, industrial, comercial, hotelier, transport, comunicatii, agricultura, IT, constructii, invatamant si multe altele.

Ne propunem ca in cel mai scurt timp posibil de la luarea candidatilor in evidenta companiei noastre, sa le oferim un loc de munca conform specializării si cunostintelor dobandite.

IWR detine licenta de acreditare eliberata de Ministerul Muncii si este o companie independenta cu capital 100% romanesc.

Suntem mandri sa spunem ca suntem un partener de incredere si correct pentru multe companii. Credem in parteneriatele pe termen lung si stim ca este nevoie de un serviciu profesionist si de calitate pentru a ne satisface atat clientii cat si persoanele care le recrutam.

Drumul pe care am pornit, ne obliga sa tratam cu respect si corectitudine atat partenerii cat si persoanele recrutate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Strungar CNC - Suedia  -  IWR SRL