Store Manager / Lucrator Comercial - VAGABOND STUDIO

VAGABOND STUDIO 10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal

Intra in familia Vagabond si pe langa toate responsabilitatile pe care le cere acest job si pe care le enumeram putin mai jos, vei avea ocazia sa-ti demonstrezi abilitatile intr-un mediu dе lucru cool, alaturi dе o echipa tanara si ambitioasa si vei face parte dintr-un brand care se contureaza intr-un ritm foarte rapid si care este in plina dezvoltare.
Alaturi dе noi vei invata sa te bucuri dе realizarile mici, care duc spre rezultate marete.

Calitatile dе baza pe care le cerem dе la viitorul membru al echipei Vagabond Studio sunt :
• orientare totală către cerinţele clienţilor
• experienţă pe o poziţie similară în domeniul vânzărilor (2-3 ani în retail)
• rezistenţa la sarcini repetitive şi stres
• flexibilitate în gândire şi forţă dе decizie
• simţ acut al responsabilităţii şi implicării; atenţie distributivă
• capacitate dе organizare şi coordonare la locul dе muncă şi
abilitate eficientă dе comunicare şi relaţionare cu angajaţii

Descrierea jobului

Alaturi de noi vei invata sа te bucuri dе realizarile mici, care duc
sprе rezultаte marеtе.

Asteptam de lа tine sa :
• fii rеsponsаbil(a) pеntru gestionаrea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea şi vânzarea produselor în conformitate cu standardele şi politicile comerciale ale companiei
• ai un simţ acut al cifrei de afaceri şi implicare activă în urmărirea creşterii vânzărilor
• fii responsabil(a) de gestionarea şi realizarea targetului personal

Beneficiile oferite :
* salariul net fix peste media pietei
* bonus individual in functie de vanzare
* tichete de masa - 400 lei/luna
* outfit-uri ca uniforma
* mediu de lucru relaxat
* posibilitati reale de dezvoltare in cadrul unei companii in plina ascensiune
*postul disponibil este pt program full time (nu acceptam part time)
*cv-ul fara fotografia ta, nu este luat in calcul

Descrierea companiei

Vagabond. Un războinic al libertății. Cel care înțelege că viața este menită să fie trăită din plin, fără limitări. Dezbrăcat de normele societății, dar care este înrădăcinat în cultura urbană și definit de o mulțime de sub-culturi. Un stil de viață care presupune libertate completă proiectată printr-o simplitate sofisticată și o armonie misterioasă. Acesta este stilul VAGABOND Studio.

Negrul, precum timpul, este elementul permanent al Universului. Ne îmbrățișează cu aripile lui nemuritoare și ne asigură casă în spațiul lui. Sufletele noastre hoinăresc prin eternitate, iar stilul nostru este etern, nu se pierde, rămâne. Pentru că stilul este ceea ce ești fără a fi nevoit să spui ceva despre tine. Stilul transcende continuul timpului și al spațiului, este moștenire. Fiecare formă de expresie individuală (stil) contribuie la evoluția colectivă a naturii umane, a individualității umane și a expresiei sale colective – stilul este poarta către noi dimensiuni ale libertății.

Ținutele VAGABOND Studio îți permit să călătorești fără efort prin propria realitate, să fi purtat și să porți diferite stiluri. Precum atomii din corpul tău, te miști constant, trăiești experiențe noi și îți croiești drumuri noi, îți definești practic viața. Hainele tale se metamorfozează odată cu tine, devin a doua piele a ta. Vei descoperi că articolele vestimentare VAGABOND Studio ți se potrivesc perfect pentru că sunt realizate în așa fel încât să îți „îmbrace” forma. Te poți transforma în oricine dorești tu, în orice moment, purtând aceleași haine fără a fi nevoie să te mai schimbi, deoarece complexitatea elementară îți permite să adopți orice sub-stil vrei. Așadar, ești complet liber să te deplasezi printr-o rebeliune haotică, dar sistematică. Așa că uită de norme. Revino la elementele de bază. Creează-ți propria realitate. Elimină tot ce este inutil pentru ca ceea ce este necesar să îți poată vorbi. Pentru a avea succes în expediția ta va trebui să fi consecvent. Ajungi la înțelepciune, găsește esența și poată-ți „uniforma” pentru a putea fi consecvent în aventura ta de a te concentra doar asupra a ceea ce contează pentru tine. Trăiește, nu doar exista.

Există frumusețe în simplitate și nu este nimic mai simplu, dar mai complex decât negrul. Negrul a fost, este și va rămâne întotdeauna ”noul negru”. Negrul este atemporal, luxos, clasic, de bază, complicat, puternic. Negrul oferă și asigură claritate conceptelor și ideilor, este portalul către eliberarea ta. Libertatea este atunci când intri în contact cu Sinele tău. Va trebui să călătorești prin nebunie pentru a-ți descoperi Sinele, adică să te descoperi pe tine în cea mai autentică formă a ta; abia atunci vei cunoaște adevărata libertate; îți vei descoperi Vagabondul interior. Ai ajuns deja acolo? Atunci când îl vei descoperi, vei descoperi de fapt că sinele tău superior este nemuritor și poate fi ilustrat doar prin stilul tău. Fii devotat, poartă Vagabond Studio. Treci peste ceea ce credeai că știi.

Alătură-te noului val. Suntem făcuți de către societate (#madebysociety), dar concepem o nouă societate. Suntem creatori. Transcendem în dimensiuni noi, care ne depășesc. Proiectăm moșteniri. Vino cu noi, fii parte din mișcare. Treziți. Abia începem.

Semnat, VAGABONZII.
Publicat 31 Mai 2022 Reactualizat 30 Iun. 2022 Expiră 30 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.