Stivuitoristi Ulmi | Cateasca

SC ARCTIC SA - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam colegi pentru locatia Ulmi si depozitul din Cateasca (Autostrada Bucuresti- Pitesti)
  • Certificat calificare - stivuitorist si autorizatie ISCIR / talon dе viza ISCIR in vigoare;
  • Absolvent studii medii;
  • Abilitati dе planificare, organizare si monitorizare;
  • Disponibilitatea dе a lucra în schimburi;
  • Contract pe o perioada nedeterminata

Descrierea jobului

  • Colectаreа, incаrcareа, transportul si receptiа produselor;
  • Responsabil de functionаrеa echipamentului tеhnic, optimizarеa incarcarii pentru o logistica eficienta si functii de suport pentru a asigura un flux optim al logisticii produselor.

Descrierea companiei

Cu o istorie de aproape de jumatate de secol, Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania si din Europa Continentala, fabrica de aparate frigorifice de la Gaesti producand pana in acest moment 36 de milioane de frigidere. Povestea de succes a unei companii puternice precum este Arctic nu poate trece testul timpului daca nu este sustinuta de o echipa matura si unita. In cadrul companiei Arctic lucreaza peste 4.400 de angajati consolidati intr-o echipa puternica, dedicata si experimentata.

Arctic investeste constant in dezvoltarea echipei si in imbunatatirea conditiilor de munca, dar si in programe de dezvoltare profesionala pentru angajati. Strategia de resurse umane a companiei include: instruirea si dezvoltarea profesionala, comunicarea interna, managementul performantei, planurile de succesiune, mobilitatea ocupationala interna si internationala, sanatatea angajatilor si securitatea muncii.

Sistemele si practicile de resurse umane Arctic sunt integrate si in conformitate cu politicile si aplicatiile de resurse umane ale Grupului Arçelik si Koç. Misiunea Arctic este de a continua sa dezvolte si sa consolideze echipa pentru a mentine pozitia de lider pe piata si a pastra standardele ridicate impuse in ultima jumatate de secol.

Suntem constienti de responsabilitate pe care o avem in calitate de jucator major al pietei de electrocasnice si de aceea respectul pentru angajati, pentru clienti si pentru actionari este si va fi intotdeauna prioritar. La Artctic intelegem nevoile de zi cu zi ale oamenilor si dezvoltam fiecare produs motivati de gandul ca putem schimba in bine viata a milioane de clienti.

Hai si tu in echipa Arctic!

Publicat 18 oct. 2021 Reactualizat 15 nov. 2021 Expiră 17 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.