Publicat 19 Apr 2021 | Reactualizat 19 Mai 2021 | Expiră 20 Mai 2021

Stivuitorist, Magazin IKEA Pallady

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DESPRE LOCUL DE MUNCĂ

În calitate de stivuitorist, contribui la procesul de aprovizionare marfă al magazinului IKEA România. Asiguri o funcționare constantă a fluxului de marfă, care are ca rezultat disponibilitatea produselor potrivite pentru clienți.

PROFIL
Cunoștințele, abilitățile și experiența ta includ:

· Autorizație ISCIR pentru manevrarea utilajelor de lucru de tip motostivuitor/ electrostivuitor laterale și frontale.
· Entuziasm față de munca ta și față de lucru într-o echipă.
· Bune abilități de comunicare și relaționare.
· Capabil să prioritizezi și să îți organizezi munca, pentru o utilizare eficientă a timpului.
· O bună disciplină personală, o abordare flexibilă față de muncă și față de schimbări.
· Foarte bune aptitudini de rezolvare a problemelor.
· Orientat către găsirea de soluții.
· Disponibilitatea de a lucra în schimburi și în week-end.
· Cunoștințe bune de utilizare PC – sisteme logistice specifice.
- Poate manipula colete de 25kg

Responsabilitățile tale vor include:

·
Pregătirea comenzilor în funcție de datele scriptice aferente sistemului PC specific.
· Depozitarea corectă cu ajutorul stivuitorului, a paleților de marfă pe locații, folosind numai paleți ce reprezintă un mare grad de siguranță.
· Descărcarea cu ajutorul stivuitorului, a camioanelor de marfă.
· Manipularea si depozitarea corespunzătoare cu ajutorul stivuitorului, a paleților, respectând integritatea produsului.
· Acțiunea proactivă pentru menținerea siguranței și securității în zonele de responsabilitate.
· Raportează imediat orice incident, ce vizează probleme de sănătate sau securitate, către management.
· Răspunde de păstrarea curățeniei în aria sa de activitate.
· Ajută la implementarea proceselor stabilite, a metodelor de lucru și a procedurilor, inclusiv a sistemelor PC.
· Folosirea unui limbaj profesional adecvat.

IKEA ofera un mediu de lucru interesant si dinamic pe piata globala. Deoarece suntem lider mondial in amenajarea si decorarea locuintelor, iti oferim oportunitati exceptionale de a creste si a te dezvolta impreuna cu noi.

Descrierea companiei

Istoria IKEA

Primul magazin IKEA a fost înfiinţat în zona pădurilor sudice ale Suediei, transformandu-se în decursul a peste 60 de ani într-o experienţă comercială de mobilă cunoscută în mare parte din lume.

Viziunea IKEA

Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite.

Originea suedeza

Designul suedez este o altă piatră de temelie a gamei de produse IKEA, care continuă să fie creată în Suedia. Produsele de mobilier şi decoraţiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendinţelor momentului, funcţionale şi în acelaşi timp atrăgătoare, create cu grijă faţă de oameni şi sigure pentru copii. Ele reprezintă stilul de viaţă suedez, proaspăt şi sănătos, datorită culorior şi materialelor atent alese. Aceste idei sunt în strânsă legătură cu faptul că rădăcinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult şi trăiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.

Sustenabilitate - grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător, fie că este vorba de ajutorul dat copiilor săraci sau de crearea energiei regenerabile. Ne ocupăm de aceste probleme împreună cu furnizorii, colegii şi partenerii noştri, iar rezultatele acestei colaborări se văd în produsele şi soluţiile inovative oferite clienţilor şi în modul în care ne desfăşurăm activitatea. Să nu uităm că şi micile acţiuni sunt importante, contribuind astfel la atingerea unor rezultate extraordinare.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, IKEA Romania, cu sediul în, Şos. Bucureşti Ploieşti Nr. 42A, Sector 1, Bucureşti te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Nu vom impartasi datele dumneavoastra personale decat daca avem dreptul sa facem.Iți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul de a pune la dispozitie o copie a informarii cu caracter personal pe care le detinem

, dreptul la rectificarea datelor introduce gresit, dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal, restricționarea prelucrării, de a te opune prelucrării, dreptul de a depune o obiectie impotriva modului in care gestional datele dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața (Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale accesa Politica de confidentialitate IKEA Romania disponibila AICI.

Expirat
Stivuitorist, Magazin IKEA Pallady  -  S.C. IKEA Romania S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close