Stivuitorist - Depozit Stefanestii de Jos

IDL BUCHAREST SRL - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Autorizatie ISCIR pentru stivuitor vizata la zi.
- Experienta de lucru pe stivuitor.
- Rapiditate si precizie in executie.
- Atentie la detalii.
- Studii medii/ profesionale.

Descrierea jobului

- Executa activitatile de manipulare a marfurilor si depozitare cu ajutorul stivuitorului.
- Aseaza paletii cu marfa pe locatiile din depozit conform alocarii in sistem si indicatiilor primite.
- Pregateste si transporta paletii din locul de depozitare in zona de livrare.
- Se lucreaza doua saptamani de zi, doua saptamani de noapte

Descrierea companiei

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 20 de ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top. La momentul actual compania operează 340 de locații în 17 țări, cu o suprafață de aproximativ 6 milioane de m² în Europa, America, Asia și Africa, având 22,000 de angajați . Cu un portofoliu de clienți echilibrat din industriile de retail, FMCG, high-tech, fashion și e-commerce, ID Logistics se concentrează pe oferirea unui înalt nivel de tehnologie. În 2020 compania a realizat o cifră de afaceri de 1.643 milioane de euro. Încă de la început, grupul ID Logistics a adoptat o politică de CSR ambițioasă, dezvoltând mai multe proiecte pe parte socială, de mediu și pentru comunitate, împreună cu partenerii săi de business.

Compania a intrat pe piața din România în anul 2017 și de atunci s-a dezvoltat permanent, acum ajungând să opereze logistica pentru 180,000 m2 de spații de depozitare în zona București și Deva, oferind totodată și servicii de transport FTL/LTL.

S-a făcut cunoscută ca fiind o companie cu focus pe clienții din portofoliu și pe oferirea de solutii flexibile și inovatoare, investind permanent în oamenii săi și în menținerea unui grad înalt de satisfacție a clienților.
Publicat 19 oct. 2021 Reactualizat 16 nov. 2021 Expiră 18 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos