Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 10 Dec 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Stivuitorist - Centru Logistic Techirghiol

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in manipularea materialelor de constructii cu stivuitorul este importanta, iar autorizatia ISCIR este obligatorie.
Ne intereseaza sa fii orientat spre oameni si sa iti faca placere sa lucrezi in echipa.
Este important sa ai un simt al responsabilitatii dezvoltat si sa fii indemanatic.
Ne dorim sa ai disponibilitate la efort fizic.

Descrierea jobului

Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:
• desfasori activitati de transportare si manipulare a marfii in cadrul depozitului logistic
• participi la descarcarea marfurilor din masini / containere si la depozitarea acestora
• intretii utilajul din dotare si sa gestionezi documentele acestuia.

Societatea Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand site-ul nostru www.dedeman.ro, la sectiunea GDPR. Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman. Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea. Consideram ca succesul companiei depinde de performanta angajatilor nostri, de experienta lor profesionala si personala in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si colegialitate, angajament si stabilitate. Suntem alaturi de colegii nostri si ii sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor, pachete salariale competitive si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc. Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 11.000 de angajati , suntem alaturi pas cu pas.

Pentru mai multe detalii vizitati www.dedeman.ro .

Expirat
Stivuitorist - Centru Logistic Techirghiol  -  DEDEMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close