SR. EXPERT PROCES

Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Educație
 • Studii universitare - Inginerie

Experiență / Cunoștințe
 • 4 ani în industria sticlei
 • 5 ani de experiență în poziții similare (Cercetarea și dezvoltarea fiind considerate experiență)
 • Experienta in punerea in functiune a utilajelor/proceselor
 • Experiența în mentenanță este un plus
 • Cunoștințe despre FMEA, MSA, CPS, PPAP, 8D
 • Cunoștințele utilizatorilor despre Power BI, Sharepoint, SAP
 • Cunostinte bune despre Lean Six Sigma (Centura Verde sau Neagra), Lean Manufacturing (SMED, 5S), Agile Processes (Scrum)

Descrierea jobului

Competențe legate de locul de muncă
 • Științifice, tehnologice, tehnice, de reglementare
 • Analiza rezultatelor
 • Perfecționarea produsului și a procesului

RESPONSABILITATE
a) Planifică, execută și măsoară proiectele de dezvoltare a procesului în conformitate cu noile produse și tehnologii noi.
b) Urmați aproape kpis de randament, debit și Uptime și se aplică metoda PDCA pentru a le îmbunătăți.
c) Asigurarea conformității și utilizării resurselor tehnice în conformitate cu standardele de siguranță, calitate și performanță stabilite.
d) Identificarea și promovarea schimbărilor și îmbunătățirilor proceselor în funcție de nevoile și inovarea produselor.
e) Coordoneaza analiza problemelor din timpul dezvoltarii produsului prin integrarea echipelor de proces, dezvoltare, cercetare-dezvoltare si calitate.
f) Sistematizarea si documentarea fluxurilor de proces ale dezvoltarii de noi produse.
g) Stabilizarea parametrilor procesului si asigurarea standardizarii.
h) Coordoneaza analizele si definitiile capacitatilor procesului.
i) Structureaza rapoarte tehnice pentru a contribui la decizia conducerii si directiei

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.