Publicat 26 Nov 2020 | Reactualizat 26 Dec 2020 | Expiră 27 Dec 2020

Specialist Transport

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Nu știm alții cum sunt dar noi, la Transport, suntem solidari, dinamici, organizați, ne place să planificăm, să negociem, să anticipăm și să comunicăm în toate limbile străine pe care le cunoaștem.
Nu ne place rutina și nici monotonia, lipsa de inițiativă sau de reactivitate. Suntem zilnic într-un challenge cu noi înșine și nu ne sperie neprevăzutul.

Ai putea deveni parte din echipa noastră dacă :
- Cunoști Limba engleză (B2) și franceză (A2);
- Ești obișnuit să scrii multe mailuri și să comunici la telefon;
- Ai experiență în domenii precum achiziții, logistică, customer service (reprezintă un avantaj);
- Ești un bun coechipier, adaptabil, analitic și dinamic;
- Ești atent la detalii și rezistent la stres.

Descrierea jobului

Căutăm noi colegi cu următoarele misiuni :
- Organizarea completă a transporturilor (identificare soluție optimă, negociere condiții, confirmare comandă, urmărire transport pănă la livrare);
- Contactarea furnizorilor de marfă din Europa pentru a accelera livrările la platforma de destinație;
- Relaționarea cu departamentele de Achiziții și Marketing pentru previziuni de costuri necesare în negocierea comercială, deblocarea comenzilor, adaptarea soluțiilor de transport la nevoile de business;
- Prospectarea pieței pentru identificarea de potențiali transportatori și clienți, în vederea dezvoltării bazei de date.

Beneficii:
- Formare la nivelul companiei;
- Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
- Pachet salarial și mediu de lucru atractive.

Descrierea companiei

VEO Worldwide Services este un furnizor de servicii B2B, cu sediul în Europa, cu 14 ani de activitate. În 2006, când NOZ (liderul European in clearance) a început extinderea în Europa de Est și Africa, VEO s-a îndrăgostit rapid de viziunea și mediul său agil, împingând mereu lucrurile pentru a descoperi mai mult această afacere uimitoare de clearance și economie responsabilă. Prin urmare, am adăugat propria noastră cultură dinamică și mentalitate la tot ceea ce am întâlnit la NOZ. Căutăm în permanență soluții care să ajute proprietarii de afaceri să își valorifice stocurile nevândute (colecții anterioare, produse cu termene de valabilitate scurte, comenzi anulate etc.) și să devină eficiente.
Cu toate acestea menționate, VEO își consolidează brandul bazat pe angajament, transparență, solidaritate, îmbunătățire constantă și competență.

Expirat
Specialist Transport  -  SC ONE RECRUTEMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close