Publicat 31 Aug 2021 | Reactualizat 17 Sep 2021 | Expiră 30 Sep 2021

Specialist suport tehnic IT&C

4 posturi

Candidatul ideal

- Studii medii/superioare finalizate în domeniul electronic, electrotehnic sau domenii similare;
- Experiență în domeniul telecomunicațiilor, rețelistică si/sau sistemelor de securitate, ;
- Cunoștințe avansate PC și retelistică (software și hardware);
- Cunoștințe de limbă engleză;
- Permis auto cat. B.

Descrierea jobului

Coordonează direct activitatea de suport tehnic pentru categoriile de echipamente atribuite.
Oferă consultanță tehnică telefonic și on-site pentru proiectele atribuite cu privire la configurarea și punerea în funcțiune a echipamentelor electronice din portofoliul companiei. Participă periodic la seminarii și workshop-uri de specialitate.

Gestionează cu responsabilitate maximă relația dintre partener și compartimentul tehnic din cadrul companiei Telesystem. Studiază și participă activ la sesiunile de prezentare și instruire tehnică organizate de producători sau compania Telesystem.
Oferă partenerilori contractuali soluții tehnice în concordanță cu documentația solicitantului și/sau solicitările partenerilor.

Pachet salarial peste media pieței, prime de performanță (evaluări, task-uri, prime de sărbători, etc) și bonuri de masă în sistem card precum și acces la cele mai noi tehnologii și cursuri de perfecționare din domeniu organizate de producători de renume din Europa, America și Asia.

Dacă ești o persoană cu inclinații tehnice și îți dorești să devii un profesionist te așteptăm să faci parte din echipa Telesystem!

Descrierea companiei

Telesystem este cea mai dinamică companie de distribuție a echipamentelor și sistemelor electronice de securitate, telecomunicații și IT&C la nivel național cu puncte de prezență și spații logistice în Bacău, București și Iași.
TELESYSTEM este distribuitor oficial pentru o gamă variată de echipamente din domeniul sistemelor de securitate și IT&C reprezentând în România peste 40 de producători de renume la nivel mondial precum: Hikvision, Honeywell, Uniview, Microtik, TRENDnet, Ditec, Motorline, Optex, etc. adresate exclusiv instalatorilor și integratorilor de profil.

Specialist suport tehnic IT&C  -  TELESYSTEM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close