Specialist Suport Corporate (IS, SV, MS, B)

BANCA COMERCIALA ROMANA 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Ce te va ajuta sa ai succes
 • Ai studii superioare;
 • Detii experienta de lucru cu produsele de retail ale bancii si in procesul consiliere/suport acordat clientilor;
 • Ai cunostinte de practici in domeniul canalelor de distributie in servicii financiare;
 • Ai cunostinte despre tehnici de control si monitorizare;
 • Dai dovada de entuziasm si esti dispus(a) sa inveti lucruri noi;
 • Stii sa folosesti limba engleza atat conversational, cat si scris - la un nivel mediu - avansat;

Descrierea jobului

Despre echipa noastra

Suntem peste 5000 de oameni la BCR. Si, pe cat de multi, pe atat de diferiti. Ne place sa credem, insa, ca diversitatea noastra de idei, atitudini, pasiuni, trairi sau origini ne infrumuseteaza cultura si adauga valoare muncii noastre.

Suntem in cautarea de noi colegi care sa preia rolul de Specialist Suport Corporate in cadrul Centrelor Corporate din Iasi, Targu Mures, Suceava si Bucuresti oferind suport operational clientilor corporate.

Cum vei contribui
 • Acorzi informatii si asistenta clientilor corporate pentru produsele si serviciile non-credit detinute si elaborezi documentele contractuale;
 • Gestionezi circuitul documentelor intre client si banca in procesul de evaluare a garantiilor, asigurand valabilitatea si corectitudinea politelor de asigurare aferente si acordand suport in solutionarea situatiilor speciale care tin de evaluarea si managementul garantiilor;
 • Monitorizezi calitatea portofoliului de credite si identifici evolutiile negative si riscurile care pot aparea, propunand masurile adecvate;
 • Monitorizezi indeplinirea clauzelor si conditiilor de catre client;
 • Mentii si arhivezi dosarele clientilor si transmiti documentele relevante catre entitatile din banca insarcinate cu depozitarea documentelor originale.

Crezi ca te potrivesti? Iata ce iti oferim
 • Oportunitatea de a te dezvolta intr-una dintre cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est;
 • Un program de lucru flexibil si work from home;
 • Asigurare medicala privata;
 • Pana la 27 zile de concediu de odihna in functie de anii de experienta profesionala;
 • Zile libere platite pentru evenimente neasteptate;
 • Zi libera de ziua ta de nastere;
 • Facilitati bancare si extra beneficii pentru pensia privata;
 • Plan de beneficii flexibile prin platforma Benefit online.

BCR prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile din domeniul protectiei datelor cu caracter personal. Efectuam activitati de prelucrare necesare in vederea incheierii contractului de munca si ne intemeiem pe obligatie legala si interes legitim. Procesul de recrutare nu implica realizarea de profile sau procese decizionale automate. Aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare, de acces la date, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, la opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale automate si de a va adresa ANSPDCP sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati https://www.bcr.ro/ro/cariere/informare-candidati.

Descrierea companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR. In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Publicat 30 Iun. 2022 Reactualizat 29 Iul. 2022 Expiră 31 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.