Publicat 11 Ian 2019 | Reactualizat 25 Ian 2019 | Expiră 30 Ian 2019

Specialist SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie să dovedească prin documente oficiale cerințele impuse de HG1425/2006 la Art. 49, 50, 51. In plus, este important sa fi absolvit studii superioare tehnice, sa detina permis categoria B, sa aiba experienta in utilizarea Microsoft office 365 si sa cunoasca limbile engleza sau franceza nivel mediu.

Capacitatea de poziţionare contextuală rapidă, analiza, evaluare si sinteza, abilitatea de reacţie rapidă în faţa riscurilor conjuncturale şi în tratarea situaţiilor de tip eveniment, abilitatile de comunicare, negociere si convingere sunt foarte apreciate.

Descrierea jobului

Specialistul SSM este responsabil de organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatilor de prevenire si protectie la nivelul Renault Technologie Roumanie.

In vederea indeplinirii acestor responsabilitati, specialistului SSM ii revin urmatoarele sarcini:

  • Gestioneaza sistemul de management securitate, sanatate, ergonomie şi condiţii de muncă;
  • Consiliază ierarhia pentru elaborarea politicii SSECT şi actualizarea ei;
  • Construieşte planul anual de prevenire a riscurilor de accidentare şi îmbolnăvire profesională ;
  • Participă la evaluarea riscurilor profesionale în acord cu cele 36 riscuri standard la nivelul Grupului Renault şi animă demersul de prevenire a riscurilor profesionale în coerență cu cele nouă principii generale de prevenire;
  • Se asigură de conformitatea echipamentelor ;
  • Asigură formarea cu normele de intervenție în condiţii de securitate și monitorizează punerea în aplicare a acestora ;
  • Se asigură de realizarea controalelor periodice ;
  • Sprijină managerii în ameliorarea condiţiilor de muncă ;
  • Participă la auditurile de securitate pe şantiere, activităţi de transport, respectarea indicatorilor de securitate ;
  • Culege datele necesare pentru calculul indicatorilor de accidentabilitate;Consiliaza si asista managerii in exersarea responsabilităților lor pe linie SSM

Descrierea companiei

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului.

Expirat
Specialist SSM  -  Grup Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close