Specialist Servicii Clienti, locatii Mall

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Postul este locat in Agentii cu program Mall

Candidatul ideal:
Iti place domeniul vanzarilor si faci asta de minimum 6-12 luni? Ai luat examenul de licenta si te pricepi sa te faci inteles/inteleasa, indiferent ca vorbim despre clienti, colegi sau doamna de la floraria din colt? Prietenii iti spun ca ai o atitudine pozitiva si iti place/practici un sport de echipa?
Despre engleza nu te mai intrebam, stim ca urmaresti postarile cool de pe youtube si pinterest :).
Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile de mai sus, ai intrat direct pe lista noastra scurta si iti mareste sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Fiind parte din echipa noastra, vei avea ocazia:

Sa cunosti in detaliu si sa promovezi produsele si serviciile bancare;
Sa discuti si sa identifici nevoile bancare ale clientilor;
Efectuezi operatiuni cu numerar/ fara numerar in functie de specificul tranzactiei;
Oferi suport clientilor pentru utilizarea metodelor alternative prin care se pot efectua operatiuni.

Iti oferim posibilitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari banci din Romania si pentru un brand romanesc de top. Oferim un pachet atractiv de beneficii, traininguri de pregatire si perfectionare si oportunitati de dezvoltare a carierei.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienti, aproape 500 de sedii si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 28 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.