Publicat 11 Oct 2018 | Reactualizat 08 Nov 2018 | Expiră 11 Nov 2018

SPECIALIST SALARIZARE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Nivel studii: Superioare (facultate de profil economic)
Cunostinte necesare :
Cunostinte avansate de legislatia muncii, legislatia fiscala privind salarizarea, utilizarea unui soft de salarizare;
Cunostinte generale de contabilitate (nota contabila la salarii)
Cunostinte avansate de operare sub Windows, MS Office .
Experienta profesionala:
- minim 2 ani experienta in salarizare, raportare;
Caracteristici personale, aptitudini:
- corectitudine, responsabilitate;
- meticulozitate si spirit analitic;
- capacitate de organizare si gestiune a timpului;
- capacitate de a colabora si coopera cu oamenii; respect pentru oameni; spirit de echipa si colegialitate;
- flexibilitate si capacitate de adaptare la schimbare
- maturitate profesionala si integritate
- capacitate de a lucra în condiții de stres; echilibru emotional.

Descrierea jobului

Asigura actualizarea in permanenta a bazei de date a salariatilor : deduceri la calculul impozitului, operare conturi bancare, calcul avans chenzinal centralizator/state/borderouri/fiseir de banca, cote etc - din aplicatia informatica;
Colaboreaza cu managerul de resurse umane si colegii specialisti din cadrul departamentului cu privire la implementarea politicilor de salarizare, informarea salariatilor cu privire la politicile RU.
Lunar, intocmeste statele de salarii, utilizand aplicatia informatica;
Preia pontajele de la sefii de departamente, verifica pontajele, centralizeaza electronic pontajele lunare de la fiecare punct de lucru/departament si le arhiveaza (pe suport hartie si electronic);
Introduce pontajul in aplicatia de salarizare: ore normale lucrate, ore suplimentare, ore weekend, concedii de odihna, concedii medicale, concedii fara salariu, etc;
Genereaza si verifica statul de plata si il transmire catre Directorul de Resurse Umane Grup;
Intocmeste listele de banca pentru plata avansului si a lichidarii
Intocmeste si verifica Nota contabila la salarii si o aloca pe centre de cost;
Intocmeste si depune declaratia unica lunara D112 catre ANAF;
Intocmeste rapoarte specifice pentru managementul companiei si pentru alte institutii de stat (ex: institutul de statistica).
Tichete de masa - Lunar, transmite lista cu necesarul de tichete catre Departamentul financiar – contabilitate ; tine evidenta cardurilor si a tichetelor de masa si urmareste distribuirea acestora catre salariati;
Urmareste in permanenta legislatia in domeniu, informandu-se asupra noilor acte normative aplicabile in legislatia muncii;
Arhiveaza zilnic/lunar documentele pe care le gestioneaza.

Descrierea companiei

Grupul Aaylex, lider în domeniul producției și distribuției de carne de pasăre, are o experiență de peste 25 de ani în România.
Produsele grupului Aaylex se regăsesc sub brandul unic CocoRico. La nivel național, CocoRico este prezent prin intermediul tuturor canalelor de distribuție: în marile lanțuri de magazine, în comerțul tradițional, în cadrul rețelei de magazine proprii și partenere CocoRico, Horeca, fiind distribuit totodată și prin canalul de „re-sell„ către cei mai importanți procesatori de carne. Grupul Aaylex este cel mai mare exportator de carne din România, având un amplu portofoliu de clienți externi, provenind din peste 10 state, printre care se numără: Marea Britanie, Franța, Grecia, Cehia, Slovacia, Macedonia sau Olanda. Exportul reprezintă aproximativ 30% din producția grupului, constând în special în produse proaspete, refrigerate.
Grupul Aaylex integrează cu succes sistemul „de la ou până în farfurie”, desfășurându-și activitatea la nivel național și având sedii sau puncte de lucru în București și 9 județe ale țării: Buzău, Brăila, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ilfov și Prahova.
Unitățile de business ale Aaylex sunt specializate în diferite procese operaționale, începând de la producția de hrană pentru păsări, reproducție, incubație, creștere a puilor de carne și până la abatorizare și distribuție.
Aflat intr-un proces continuu de dezvoltare, grupul de firme Aaylex este în căutare de profesioniști care doresc să contribuie la succesul organizației. Dacă ești o persoană implicată, responsabilă și dornică de a evolua în plan profesional și personal, ai șansa să te alături echipei noastre, aplicând in cadrul acestui anunt.

Expirat
SPECIALIST SALARIZARE  -  AAYLEX PROD SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close