Specialist Platforma Microsoft Office 365 si Sharepoint

SC KOBER SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Specialist Platforma Microsoft Office 365 si Sharepoint
RECRUTAM din judetele: NEAMT; BACAU; SUCEAVA; IASI
Program: Full time


Cerinte:
  • Absolvent studii superioare (Informatică, Automatică și Calculatoare, Politehnică);
  • Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat;
  • Minimum 2 ani de experiență în implementarea, introducerea și gestionarea aplicațiilor in SharePoint;
  • Cunoștințe solide de Microsoft Office 365, Sharepoint, Outlook, Microsoft Teams, Power Automate, Power Apps, Power BI, One Drive si de administrare a permisiunilor si a drepturilor de acces la nivelul site-urilor SharePoint ;
  • Cunoscator al limbajului PowerShell

Descrierea jobului

Specialist in proiectarea, administrarea si implementarea solutiilor pe platforma Microsoft 365.

Alte beneficii:

- Tichete de masa;
- Prima de Paste si Craciun;
- Asigurare medicala privata care acopera servicii medicale atat in domeniul privat cat si public;
- Transport asigurat de angajator;
- Zile libere platite pentru evenimente deosebite conform Contractului Colectiv de Munca incheiat la nivel de unitate.


Nota de informare privind datele cu caracter personal

Prin transmiterea CV-ului dvs., intelegem ca sunteti de acord ca datele dvs. personale incluse in acest document, sa fie prelucrate de biroul de resurse umane al SC KÖBER SRL in scopul bunei derulari a procesului de selectie a candidatilor pentru pozitiile publicate pe acest site.
SC KÖBER SRL isi asuma raspunderea pentru protectia deplina a datelor dvs. personale si se obliga sa nu transmita aceste date unei terte parti fara acordul dvs.In cazul in care profilul dvs. nu se califica pentru o selectie la o pozitie la care ati aplicat, datele dvs. personale vor fi pastrate doar pana la finalizarea procesului de recrutare, pentru o perioada de maxim 3 luni, conform politicii noastre de retentie a datelor candidatilor. Aceasta politica nu exclude sansa dvs. de a aplica la orice alta pozitie devenita disponibila și anuntata pe site-urile de recrutare.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1990, Kober reprezinta prima companie privata producatoare de lacuri si vopsele din Romania. Infiintata de inginerul Aurel Kober, compania este astazi furnizorul national de vopsele si rasini pentru piata produselor decorative si industriale. Prima fabrica de vopsele si rasini Kober a fost deschisa in anul 1991, la Turturesti si a ajuns in cativa ani la o capacitate de 30 000 de tone/an.

In anul 1994, compania s-a extins si a infiintat propriul departament de cercetare-dezvotare, departament care 3 ani mai tarziu a dezvoltat primul produs epoxidic industrial marca Kober ( Epomid ). Un an mai tarziu in 1998, inginerul Aurel Kober, dezvolta pentru piata din Romania, una dintre primele vopsele acrilice ready-to-use sub denumirea de “Aqualux”. De asemenea, Kober se mandreste cu statutul de prima companie din industria lacurilor si vopselelor cu un Certifiat de Mediu de catre organismul german Germanischer Lloyd ( 2000 ), iar in 2005, prin Campania de promovare “Ecoplast”, Kober a fost premiata cu medalia de aur la festivalul “Golden Hammer”de la Riga.

Dezvoltarea si extinderea companiei a continuat si in urmatorii ani, in 2008 fiind deschisa cea de a doua fabrica Kober, pe platforma chimica Savinesti, cu o capacitate totala de 100 000 de tone/an. Brandul Kober se caracterizeaza prin diversitate, inovatie si calitate superioara, clientii regasind o gama completa de produse precum: vopseaua superppremium “Zertifikat Plus” lansata in anul 2010, vopseau pentru exterior “Zertifikat Siliconic Plus” lansata in 2014, Zertifikat Plus Satin Latex – vopsea de inalta calitate destinata acoperirii suprafetelor interioare intens solicitate, recomandata in special ca strat de renovare sau vopsire a tapetelor de tip rugoros, in relief sau imprimate si a tapetelor din fibra de sticla ( 2015 ), vopsele lavabile gata colorate, email cu efect de fier forjat micaceu, vopsea de gard si impregnant ignifug, vopsele decorative cu finisaj deosebit – Cordoba, Platinum, Calcio Vecchio, Lac Protector Extra, vopsele decorative – Zertifikat Pereti de matase si Zertifikat Pereti cu diamante, grunduri pentru lemn, diluanti si multe altele.

Cu o echipa dornica de munca, motivata si profesionista, am reusit sa ducem brandul Kober pe culmile succesului si ne-am impus pe piata prin profesionalism, initiativa si eficienta la cel mai inalt nivel.

Vino si tu sa faci parte din marea echipa Kober!

http://www.kober.ro/index.php/ro/despre-noi/istorie.html

Publicat 22 Nov. 2022 Expiră 22 Dec. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.