Publicat 01 Iun 2019 | Reactualizat 01 Iul 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Specialist Mentenanta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Autotechnica Fleet Services - HERTZ Romania, lider in domeniul Leasingului Operational si al Inchirierii de Autovehicule cu sediul in București, caută să acopere o poziție in cadrul departamentul său tehnic.

Candidatul trebuie să aibă studii relevante sau experiență tehnică in domeniul auto / experiență în organizarea de programari și reparații dar și în comunicarea cu service-urile partenere Hertz pentru a-și intretine parcul auto.

Cunoașterea limbii engleze și a pachetului Microsoft Office sunt obligatorii.
Vă rugăm să urmați CV-ul dvs. în atenția: [email protected]

Descrierea companiei

Istoria companiei Hertz incepe in 1918, in SUA cand W.L. Jacobs a avut o idee revolutionara, acea de a infiinta primul birou de inchirieri auto din lume, in Chicago, SUA. A achizitionat si si-a repart propriile autoturisme, cele 12 modele second hand de la Ford, model T. De atunci compania a crescut si s-a extins rapid, devenind cea mai mare companie de inchirieri auto din lume si ramanand liderul de inchirieri auto de aproape un secol.

In 1961, Hertz si-a deschis primul birou in Atena, Grecia si in 1974 Autohellas ATEE a obtinut franciza Hertz pentru Grecia.

Autotechnica Fleet Services este franciza Hertz, detinuta de catre Autohellas ATEE, care a intrat pe piata din Romania in 2007 si la scurt timp a devenit un jucator important pe segmentul de inchirieri auto si leasing operational. Hertz Romania (Autotechnica Fleet Services) ofera servicii complete de inchirieri auto, pe termen scurt, lung, lunare sau servicii de leasing operational si fleet management. Flota din Romania este compus din 2500 autoturisme ce acopera o gama larga de modele si grupe de masini. Hertz Romania este una din companiile cele mai bine reprezentate la nivel national, fiind prezenta in 6 orase: Bucuresti, Cluj- Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara

Expirat
Specialist Mentenanta  -  AUTOTECHNICA FLEET SERVICES SRL Hertz Lease

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close