Specialist Legislatia Muncii – Divizia Resurse Umane

Regina Maria - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Studii superioare in domeniul juridic
 • Experiență: minim 2-3 ani intr-un post similar
 • Competente in domeniul Resurselor Umane
 • Cunostinte de specialitate: dreptul muncii, drept civil, drept procesual civil, legislatie fiscala, administrative
 • Excelente abilitati de comunicare, negociere, capacitate de analiza/ sinteza si decizie
 • Abilitati de organizare si prioritizare a activitatii, cu focus pe detalii
 • Persoana dinamica, energica si orientata catre rezultate
 • Cunoasterea la nivel avansat a utilizarii PC-ului (MS Office)

Descrierea jobului

 • Asigura consultanta interna specializata in raporturile de munca (conflicte de munca / mediere, interpretare clauze contracte, cercetari disciplinare, necorespundere profesionala, discutii cu reprezentantii salariatilor etc.)
 • Redacteaza, analizeaza si avizeaza documentele cu caracter juridic (contracte de munca, reglementari interne, acorduri, documente rezultate din procedura de cercetare disciplinara, necorespundere profesionala, informari negocieri colective, etc.)
 • Asigura intocmirea documentatiei si participa la efectuarea cercetarilor disciplinare/necorespundere profesionala, intocmeste raportul de cercetare disciplinara/necorespundere profesionala, intocmeste si transmite decizia de sanctionare disciplinara sau orice alta masura, dupa caz
 • Monitorizeaza si implementeaza modificarile legislative din domeniul raporturilor de munca, salarizarii si administrarii de personal
 • Elaboreaza si participa la revizuirea reglementarilor interne legate de activitatea de Resurse Umane, in cooperare alte departamente, daca este cazul
 • Se informeaza permanent despre noutatile din domeniul Resurselor Umane, sectorului medical, pietei locale a muncii, cadrului de reglementare privind resursele umane (ex: Codul Muncii, legislatia specifica sistemului de sanatate, prevederile sistemului de asigurari sociale, prevederi Codul Fiscal etc)
 • Tine legatura cu institutiile statului atunci cand sunt aspecte de clarificat – ex. trimitere adrese si urmarirea primirii unui raspuns (OAMMR, Colegiul Medicilor, Casa de Sanatate, ANAF, etc)
 • Ofera consultanta juridica privind aspecte de dreptul muncii pentru colegii din echipa de resurse umane.

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.