Specialist in Dezvoltarea Relatiei cu Clientii - Job Office

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3000 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Job Office de Specialist (Dezvoltarea Relatiei cu Clientii) in Vanzari de Componente si Echipamente Industriale, de Laborator si Electrice

NU este obligatoriu un background Tehnic, ne intereseaza mai mult partea de psihologie in vanzari si dezvoltare a relatiilor interpersonale. Partea tehnica o vei invata pe parcurs impreuna cu echipa.


Anul 2021 a fost unul destul de dificil pe plan personal pentru cei mai mulți dintre noi, avand in vedere efectele pe foarte multe planuri ale pandemiei. Aparent uimitor, din punct de vedere profesional, pentru echipa noastra a fost cel mai bun an din istoria firmei (practic am mentinut trendul crescator, deoarece din 2015 pana in prezent fiecare an parcurs l-a depasit in performante pe precedentul). Nu este lucru mic acest aspect, pentru ca performand an de an, am reusit ma marim mereu salariile, bonusurile lunare si cele anuale, atragand in echipa noastra oameni din ce in ce mai pregatiti si abili. De asemenea performanta si lucrul intr-o echipa unita au avut o pondere foarte mare in imbunatatirea conditiilor de lucru, a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri si respectarea in amanunt a exigentelor acestora.

Vrem ca 2022 sa fie cel puțin de doua ori mai bun, de aceea avem nevoie de tine in echipa noastra pentru ca suntem convinsi ca daca ai aplicat, est o persoana de bun caracter, proactiva, cu multa initiativa si implicare. Toate aceste atribute sunt necesare, din punctul nostru de vedere, pentru o persoana responsabila cu dezvoltarea / retentia clientilor, promovarea gamelor de componente, accesorii, piese de schimb si echipamente din portofoliul nostru.

Cum iti dai seama daca pe tine te cautam ? Cum considerăm noi ca ar trebui sa fii astfel incat si tu si noi sa fim multumiti de colaborare?
 • Sa fii de gasca. Ne înțelegem super bine in firma si nu vrem sa strice cineva atmosfera (sa fi de gasca inseamna de asemenea sa sti cand sa fi serios, implicat si responsabil in activitatile individuale si de echipa)
 • Sa fii dispus sa inveti si eventual sa ne înveți. Daca nu invatam, nu crestem, daca nu crestem, firma nu crește.
 • Sa fii organizat... foarte organizat!
 • Sa fii atent la detalii... foarte atent! Nu toti colegii sunt si avem nevoie de cineva care sa completeze acest aspect
 • Sa fii un fin cunoscator al psihologiei umane (calificat sau cu pasiune pentru acest lucru)
 • Reusesti sa mentii un echilibru bun intre o imaginatie incandescenta si o asezare in concret de neclintit
 • Nu iti plac lucrurile facute in graba, ci vrei sa le analizezi si sa le șlefuiești ca sa iasa bine
 • Sa fii harnic. Lenea nu are ce căuta la noi in firma si ne plac oamenii care sunt dispuși să dea 113% in firma. (bonusurile le dăm pe masura indicatorilor de performanta asa ca esti in locul potrivit).
 • Vrei să inveți in ritumul tău și sa lucrezi in ordinea pe care ți-o dorești
 • Sa fii descurcareț si responsabil. Cand iți dăm o situație de rezolvat sa nu te oprești până nu vii cu cel puțin o solutie satisfăcătoare
 • Iti place sa primești feedback onest si nu te superi, pentru ca știi ca așa crești (te dezvolti)
 • Vezi usor greselile dintr-un text, pentru ca esti atent la detalii si iti place sa le corectezi
 • Sa știi sa vorbești frumos dar cu atitudine ferma la telefon si sa scrii frumos (educat)
 • Sa stii engleza (orice alta limba străină cunoscută bine poate aduce plus valoare echipei si bani mai multi in buzunarul tau).
 • Sa ai cunostinte medii de Microsoft Word, XLS, ideal ar fi sa fi avut de a face cu un sistem CRM.
 • Facultatea nu este obligatorie, dar cei șapte ani de acasă au importanță maximă

Descrierea jobului

Cu ce vei fi responsabil:
 • Sa obtii solicitari de oferta relevante de la clientii actuali, contactand minim 20 de clienti zilnic
 • Sa intocmesti oferte si sa le transmiti, sa faci follow-up astfel incat sa maximizezi sansele de a vinde
 • Sa urmaresti atingerea tintelor si obiectivelor primite
 • Te focusezi constant pe gasirea de noi clienti prin fructificarea resurselor pe care le vei avea la dispozitie (networking, baza de date interna, etc.)
 • ...mai lasam loc liber pentru detalii cu caracter confidential, dar si pentru alte activitati ce se potrivesc caracterului si modului tau de a face performanta


De ce oportunitati poti sa te bucuri asociindu-te echipei noastre:

 • Vei beneficia de lucrul intr-un sistem de management bazat pe resposabilitati si obiective clare si masurabile si de un management deschis si implicat, orientat si deschis spre implementarea ideilor relevante care sunt propuse de echipa
 • Un mediu cu oameni dedicati, la fel ca tine, care isi doresc sa se dezvolte continuu si sa contribuie la implinirea obiectivelor firmei
 • Mediu de lucru modern si placut, pentru ca ne place sa ne simtim bine acolo unde petrecem 8 ore din zi
 • Salariu atragator si bonusuri (dinamice - procentuale) foarte tangibile, pe masura implicarii, efortului si rezultatelor obtinute (KPI), intr-un cuvant pe masura performantei tale (ne dorim ca toti sa plecam cu mai multi bani acasa luna de luna).
 • Iti punem la dispozitie toate resursele si contextul astfel incat sa te poti dezvolta intr-un mediu propice
 • Bonus anual generos
 • Decontarea contravalorii abonamentului pe mijloacele de transport in comun / cota parte combustibil
 • Nu lucram niciodata in weekend-uri si suntem liberi de sarbatori
 • Nu lucram peste program si suntem organizati astfel incat sa nu purtam acasa griji / sarcini car pot sa ne afecteze mediul familial
 • Garantia ca zilele tale de plicitiseala la lucru vor deveni o veche amintire :)
Simti ca in acest anunt vorbim despre tine?

Raspunde fiind sincer cu tine si cu noi la cele 5 intrebari din mini-interviul Ejobs si cu siguranta vei fi rasplatit pentru timpul investit. (nu exista un raspuns corect sau gresit, vrem doar sa vedem cum vezi tu lucrurile).

O sa analizam aplicatia ta si te vom anunta daca ai sanse reale sa devi noul nostru Super Seller.
*abia astept sa ne auzim la telefon si poate ne si vedem pe Zoom sau Skype!

Mult succes!

P.S.: Nu-i usor sa gasesti oameni cu abilitati extraodinare, dar poate ca ai chiar tu un prieten care cauta un loc de munca si se potriveste "manusa" job-description-ului propus de noi. Da te rog un SHARE la acest anunt si ajuta-l sa-si gaseasca un job fain.

Descrierea companiei

Driatheli Group SRL, membra a grupului Infinitrade Romania, se ocupa cu importul si distributia nationala pentru piese de schimb, accesorii, consumabile, scule, utilaje si echipamente pentru Industrie si Mentenanta industriala, Constructii, Instalatii si H.O.R.E.C.A.

www.infinitrade-romania.ro / www.danube-romania.ro / www.cantare-kern.ro / www.balante-ohaus.com

Infinitrade Romania nu se rezuma doar la cei peste 500 de clienti de renume, constant deserviti, mai mult de 250 de marci comercializate atat in Romania cat si in tari importante din Europa cat si cei peste 300 de furnizori interni si internationali de renume – ci orientarea noastra proactiva spre satisfacearea exigentelor clientilor, profesionalismul si tenacitatea unei echipe de profesionisiti, ce sustine conlucrarea eficienta dintre firmele ce formeaza grupul Infinitrade .

Filozofia noastra de lucru este aceea de a fi pusi in miscare si a satisface eficient varietatea si multitudinea solicitarilor si provocarilor impuse de clientii nostri. A exprima in cuvinte pompoase experienta de lucru si serviciile oferite de noi, nu ar face decat sa transforme si sa limiteze experienta si interactiunea vie in una anosta si impersonala.

Te asteptam cu incredere in echipa noastra!

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 18 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.