Publicat 16 Apr 2021 | Reactualizat 07 Mai 2021 | Expiră 16 Mai 2021

SPECIALIST DEZVOLTARE ZONAL - Craiova

2 posturi

Candidatul ideal

Studii superioare în domeniul tehnic, specializarea electrotehnică/electrică/energetică;
Cunoştinţe tehnico-energetice privind transportul şi distribuţia energiei electrice;
Experienţă minim 2 ani în domeniul distribuţiei energiei electrice ;
Cunoştinţe utilizare PC-Word, Excel, Autocad, Power-Point;
Abilitaţi de organizare şi gestionarea a timpului de lucru în scopul optimizării acestuia;
Capacitatea de a lucra în echipă;
Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini;
Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Valorificarea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar aprobate la casare;
Gestionarea contractului de valorificare deșeuri ;
Întocmirea documentelor pentru scoaterea din evidența contabilă a obiectelor de inventar/mijloacelor fixe aprobate la casare;
Gestionarea contractelor de închiriere active energetice ;
Solicitarea masterelor de mijloace fixe rezultate în urma lucrărilor de investiții în vederea înregistrării activelor în contabilitate..
Analiza solicitărilor depuse de către autoritațile publice locale și/sau de către utilizatori în vederea extinderii rețelelor electrice de distribuție publică/electrificarea localităților și soluționarea acestor cereri în conformitate cu reglementările legislației în vigoare, respectiv Ordinul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei nr. 36/2019 actualizat

Descrierea companiei

Alatura-te echipei CEZ si descopera un univers plin de oportunitati profesionale creative si interactive.

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin zece companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, CEZ ESCO Romania, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2007, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti. Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resiaa in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Incepand cu 2018, CEZ ESCO Romania ofera solutii de eficienta energetica in sectorul privat. Compania ofera servicii complete, de la consultanta la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (solutii de incalzire, de racire si/ sau alimentare cu energie). Misiunea CEZ: Sa asigure cash-flow suplimentar pentru initiativele noastre de dezvoltare; Sa imbunatateasca performantele Grupului CEZ Romania pe termen lung; Sa securizeze afacerile cu energie la nivel regional si unicitatea la nivel de piata locala; Sa dovedeasca Actionarilor ca suportul lor catre aceasta investitie merita.

Aplica acum la unul dintre joburile disponibile.

SPECIALIST DEZVOLTARE ZONAL - Craiova  -  CEZ GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close