Specialist Customer Care - ALD Automotive

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

ALD Automotive Romania este una dintre cele mai mari companii din Romania in segmentul de leasing operational si administrarea flotelor auto, membra a grupurilor internationale ALD Automotive si Groupe Societe Generale.
Alatura-te echipei noastre de experti din Bucuresti pentru rolul de Specialist Tehnic si vei avea posibilitatea de a te dezvolta profesional intr-un mediu dinamic si plin de energie!

Echipa Customer Care si Calitate - cauta un nou coleg/colega pentru ocuparea postului de Specialist Customer Care cu durata determinata, 6 luni.

Cunostintele si experinta ta ne intereseaza si este important sa stii ce cautam:
  • Experienta anterioara intr-un rol similar;
  • Orientarea catre client si spiritul de echipa;
  • Cunoasterea limbii engleze (nivel mediu);

Iar daca in plus ai aceste competente si calitati:
  • Simt practic si abilitati de organizare
  • Autonomie
  • Abilitati de comunicare si capacitate de convingere

...noi vrem sa detaliem aceasta provocare cat mai curand!

Descrierea jobului

In aceasta pozitie, responsabilitatile principale vor fi urmatoarele:
  • Vei prelua solicitarile clientilor prin telefon sau e-mail si le vei gestiona in functie de specificul si complexitatea lor;
  • Vei inregistra solicitarile in aplicatia specifica (CRM ) si le vei urmari activ pana la solutionarea lor;
  • Vei actualiza datele de contact ale clientilor.

Descrierea companiei

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt:

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 8.800 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si colaboram eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,3 milioane de clienti pe care ii avem; Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor; Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate; Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt:

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa. 7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.

Ai un loc in echipa noastra daca:

Demonstrezi spirit antreprenorial, iti plac provocarile si esti un jucator de echipa; Iti doresti să iti dezvolti continuu competentele si abilitatile, iti place sa inveti din experientele avute, cautand progresul; Iti sustii colegii in propria dezvoltare, fiind disponibil si aratând respect fata de ei.
Publicat 26 mai 2022 Reactualizat 23 iun. 2022 Expiră 25 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.