Specialist Bancar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru clientul nostru, cel mai important grup financiar din Romania care include operatiunile de banca universala si societatile de profil de pe piata de leasing, suntem in cautarea unui Specialist Dispute ATM - Biroul Decontare, Dispute si Reconciliere Carduri cu:

Studii superioare in domeniul economic, juridic sau tehnic;
Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational;
Bune abilitati de organizare, relationare, atentie la detalii, perseverenta si seriozitate;
Competente digitale.

Descrierea jobului

Gestionarea solicitarilor clientilor pentru plata facturilor la ATM;
Inregistrarea notelor contabile in urma analizei reclamatiilor primite din partea clientilor sau comerciantilor;
Asigurarea suportului operational si asistentei tehnice clientilor si comerciantilor;
Formularea raspunsurilor pentru reclamatiile comerciantilor sau ale clientilor detinatori de carduri, cu privire la operatiunile realizate in reteaua de acceptare a bancii;
Analizarea cauzelor care au determinat nemultumirile clientilor sau comerciantilor si propunerea solutiilor de remediere in scopul imbunatatirii caracteristicilor si functionalitatii produselor.

Program: L-V: 09:00 - 17:30;
Contract pe perioada determinata cu posibilitatea de prelungire.

No: PR/021574

Descrierea companiei

Lugera - The People Republic… entuziaști și diferiți! … întotdeauna de ajutor la momentul potrivit! … pricepuți și prompți! … hmm, aproape că uitam: furnizor de servicii integrate de HR întotdeauna cu zâmbetul pe buze!…

Aceasta este, în câteva cuvinte, echipa Lugera din România. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe site (www.lugera.ro) sau la sediile noastre din țară.

Vă mulțumim pentru încredere :)

În București ne găsiți pe Strada Vulturilor 98, clădirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin înregistrarea CV-ului, sunteți de acord ca Grupul de companii Lugera să prelucreze datele dvs. cu caracter personal în scopul recrutării de personal. Potrivit legislației aplicabile, aveți dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restricționarea, ștergerea și portabilitatea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul de va retrage consimțământul (dacă prelucrarea se efectuează în baza acestui temei), trimițându-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către Grupul de companii Lugera puteți găsi pe www.lugera.ro.

Publicat 24 nov. 2021 Expiră 24 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.