Specialist Achizitii ( Junior)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Peste 2 ani de experiență de lucru, experiență în managementul mărfurilor în industria de vânzare cu amănuntul, experiență de lucru în retail este de preferat;
Gândire logică si rationala, capacitate de planificare, bune abilitati de comunicare și coordonare, capacitate de analiză a datelor;
Cunostine extinse in domeniul achizitiilor;
Familiarizat cu industria de retail;
Cunoștințe în operarea pachetului Microsoft Office, în special în utilizarea Excel;
Este de preferat experiența în operarea ERP;
Limba engleza- nivel mediu scris/ vorbit/ cititit;

Descrierea jobului

Responsabil pentru distribuirea bunurilor din depozitul catre magazinele companiei( facturi, comenzi);
Analizeaza si centralizeaza situatia vanzarilor/distributiei/stocurilor lunare trimestriale anuale;
Centralizeaza datele privind vânzările si stocurile;
Monitorizeaza periodic stocul magazinelor pentru evitarea lipsa stocului;
Vizitați magazinul în mod regulat pentru a obține feedback real;
Managementul produselor - cercetarea pieței produselor;
Actualizări regulate ale prețurilor și managementul produselor vechi;
Actualizați/traduceți și importați etichetarea în EOS sau produse locale;
Aprovizionare locală și din China;
Listarea produselor in sistem;

Descrierea companiei

Noi, cei de la MINISO, ne mândrim să facem parte din brandul japonez cu cea mai rapidă perioadă de expansiune din rândul marilor comercianți, având deja peste 4000 de magazine în întreaga lume. Ca promotor al produselor globale inteligente de consum, MINISO urmărește o filozifie simplă și naturală de viața, luând în considerare resursele pământului, mediul, reciclarea și alte probleme.

Suntem un brand designer japonez care proiectează și fabrică o gamă largă de produse excelente la preturi rezonabile. Vizăm lanțurile inteligente de produse de consum și stabilim tendința consumului inteligent personalizat pe piața de frontieră a consumului casnic.

Ghidati de sloganul „Întoarcerea la natură”, am câștigat popularitate în rândul consumatorilor brandului MINISO și am adoptat o strategie principală a mărcii de a actualiza produsele la fiecare șapte zile cu prețuri la un nivel scăzut. De asemenea, la MINISO explorăm în mod activ corelația dintre mediul înconjurător al Pământului și civilizația umană, acordând atenție problemelor de sănătate din comunitate și din mediul înconjurător, pentru a asigura sănătatea și siguranța produselor sau a materialelor sănătoase și sigure, fără a neglija orice impactul asupra mediului și al naturii care ar putea apărea ca urmare a operațiunilor noastre.

În prezent, MINISO a încheiat acorduri de cooperare strategică cu peste 50 de țări și regiuni, inclusiv Statele Unite, Canada, Rusia, Singapore, Emiratele Arabe Unite, Coreea, Malaezia, Hong Kong ( China) și Macao (China) rata lunară de creștere fiind de 80-100 de magazine.

În 2018 am pătruns și pe piața din România și până în prezent am deschis 9 magazine în care comercializăm produse pentru casă și frumusețe, precum și accesorii digitale. Suntem o echipă tânără, dar ambițioasă! Și ne căutăm colegi pe măsură!

Alătură-te unei echipe fantastice MINISO, unde te poți dezvolta personal. Tot ce trebuie să faci este să aplici la unul dintre joburile noastre, iar noi te vom contacta dacă vei fi candidatul pe care îl căutam.

Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.