Publicat 07 Oct 2008 | Expiră 07 Nov 2008

SOFERI DE TIR - ANGAJARI IN ROMANIA, TRANSPORT IN COMUNITATE

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

experienta de min 6 luni pe camioane de 22 tone

Descrierea jobului

Descrierea postului:

Societatea de mediere a fortei de munca Veco-Rom Srl., din Miercurea Ciuc cauta SOFERI DE CAMION pentru transport international, pentru o societate de transport lider pe piata Europeana, având sediul în România. Se ofera salariu de 10 euro/100 km (intern si international) plus salariul de baza. Conditii: min. 6 luni de experienta. Informatii la numerele de telefon 0748-868079, 0266-317450, pe adresa de e-mail office@vecorom.ro, sau la sediul firmei Miercurea Ciuc, B-ul Fratiei nr. 11/B/4.

Descrierea companiei

SOCIETATE DE RECRUTARE A FORTEI DE MUNCA - categorii mediate: candidati cu studii superioare - ingineri, muncitor calificati in metalurgie si constructii, soferi de camion.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SOFERI DE TIR - ANGAJARI IN ROMANIA, TRANSPORT IN COMUNITATE  -  sc vecorom srl