Soferi categ. B si C+E international Italia si BeNeLux

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2700 - 3200 EUR
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

-Soferi categ B pt microbuz cu prelata, 8 europaleti, Italia intern si extern - Fr, Ge, limba italiana - de la 1500 euro.
-Soferi C+E cu toate actele necesare pentru transport international in zona Italia si BeNeLux, Franta, Germania, cunostinte minime de limba italiana sau engleza, dupa caz, (avem si variante fara , cu dispecer roman), vechime minim 2 ani, conditii pentru soferi la sediu. Variante de contracte: romanesc, belgian, francez sau luxemburghez in functie de optiunea si avantajele soferilor pe termen lung. Retributii de la 2700(It) la 3200 euro net lunar.
Urmariti site-ul nostru: https://joburidevis.ro. Lasati un numar de telefon si va sunam noi in max. 48 de ore.

Descrierea companiei

DESPRE VISGO

VisGo este un concept nou, modern, care se adapteaza perfect cerintelor industriei HR actuale. Indiferent dacă sunteți o companie mare sau o persoană în căutarea unui loc de muncă, expertiza noastră este disponibilă pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. In prima faza a fost conceput pentru industria transporturilor unde avem expertiza completa in toate fazele. Ulterior, am hotarat sa extindem activitatea si in alte domenii de mare interes unde putem acoperi necesitatile pietei muncii si a crizei de personal. Ne adresam companiilor de pe tot teritoriul UE si actionam ca recrutor pe intreg teritoriul national.

VisGo este o marca comerciala a SC E-CARGOO AGENCY S.R.L., companie autorizata conform legii europene, de Ministerul Muncii din Romania, cu drepturi depline de actiune pe tot teritoriul UE, conform reglementarilor europene in vigoare. Activitatea se desfasoara organizat, sub supravegherea Ministerului Muncii, firma avand constituite garantii financiare conform legii.
Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 22 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.