Publicat 12 Feb 2019 | Expiră 15 Mar 2019

Sofer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Permis de conducere categoria B, constituie avantaj detinerea categoriei E;
- Experienta de minim 5 ani in domeniul conducerii autovehiculelor;
- Cunostinte solide de legislatie rutiera;

- Abilitati personale: fire sociabila, comunicativa, capacitate de organizare, atentie la detalii, abilitati de lucru in echipa, aspect fizic ingrijit

Descrierea jobului

- Efectueaza activitatile specifice de transport de marfa si documente;
- Participa la incarcarea si descarcarea marfii transportate;
- Asigura intretinerea corespunzatoare si integritatea fizica a autovehiculului alocat;


Beneficii:
- Salariu motivant
- Posibilitatea de a activa intr-un mediu de lucru dinamic si profesionist

Descrierea companiei

SKIN este lider in piata de import si distributie IT & CE si furnizor important al tuturor retailerilor specializati din Romania (electroshop, hipermarket, cash&carry, online).

Prezenta pe piata din anul 2000, compania SKIN inregistreaza in prezent un numar de peste 2000 de clienti in toata tara si este importator pentru numeroase branduri cu renume, recunoscute si apreciate in toata lumea. Filosofia SKIN este de a aduce numai produse de calitate pe piata romaneasca, printre care se numara Nikon, Acer, Philips, Epson sau Toshiba.

SKIN isi desfasoara activitatea in propriul centru logistic cu o suprafata de circa 4000 mp, inaugurat in mai 2007. Centrul logistic include birourile companiei dar si depozitul cu o capacitate de 800 de paleti, zona de training, precum si centrul de service. SKIN este centru service autorizat national pentru brandurile Nikon, MSI, Philips si IRobot, dar operatiuni de service sunt realizate pentru toate brandurile din portofoliu.

In ultimii ani, SKIN a inregistrat o crestere exponentiala a cifrei de afaceri, devenind una dintre cele mai importante si mai apreciate companii de distributie la nivel national.

Expirat
Sofer  -  SKIN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close