SOFER PROFESIONIST COMUNITATE, ECHIPAJ

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2500 EUR
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Societatea MIRUCAM EXPRES SRL, cu sediul in Bistrita, angajeaza Sofer profesionist C E pentru transport international (Spania-Belgia-Olanda-Anglia), cu experienta in transport cu camioane frigorifice.

Descrierea jobului

- Se ofera salariu+diurna intre 2400-2500 euro, cu posibilitate de marire in functie de experienta si aptitudini profesionale.
- Se ofera salariu de la 4400 euro pe cabina pentru echipaj gata format.
- Pentru soferi incepatori salariul si diurna porneste de la 1600 euro, cu posibilitate de crestere salariala rapida in functie de evolutia profesionala.
- Transportul dus- intors cu avion/microbuz propriu/autocar asigurat de catre societate.
- 2 baze de lucru in Spania dotate cu dusuri, masini de spalat, loc de luat masa, cafenea etc.
- Se ofera cazare

Descrierea companiei

MIRUCAM EXPRES SRL activeaza in domeniul transporturilor interne si internationale, fiind o societate cu capital integral privat in continua expansiune.
Are in dotare vehicule noi echipate cu sisteme de comunicatii, localizare, mesagerie, telemetrie de refrigerare la remorci, termografe omologate.
Printre obiectivele societatii se numara eficienta, longevitatea, responsabilitatea fata de angajati, orientarea spre clienti prin flexibilitate.
Publicat 20 ian. 2022 Expiră 19 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.