Sofer profesionist categ. C+E atestat marfa

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2800 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Angajam sofer profesionist, cu experienta, posesor permis categ. C+E, atestat marfa si card tahograf.

Descrierea jobului

Activitatea presupune transportul deseurilor reciclabile, feroase si/sau nemetalice; camionul este echipat cu remorca, si containere abroll. Cursele se fac in zona Braila-Galati-Calarasi, ocazional si pe distante mai mari.

Descrierea companiei

Din 2014, ECOGREEN METAL HOUSE SRL este colector autorizat de deseuri reciclabile, care oferă prețuri competitive și servicii de colectare, debitare, încărcare și transport, atât pentru generatorii persoane juridice, pentru generatorii persoane fizice, cât și pentru operatorii din sistemul Horeca; pentru aceștia am conceput sau am achiziționat containere metalice sau pubele din plastic pentru a asigura depozitarea deșeurilor generate de restaurante/hoteluri pe fiecare categorie de material.

Încercam, astfel, sa contribuim la stimularea gradului de recuperare a deșeurilor reciclabile care ajung in cantități importante la gropile de gunoi.

Misiunea noastră este aceea de a ne adapta cerintelor generatorilor de deseuri reciclabile, oferindu-le servicii complete de colectare, dezmembrare, transport si încărcare, dar și preturi competitive pentru deseurile generate

Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos