Publicat 09 Iul 2020 | Reactualizat 06 Aug 2020 | Expiră 09 Aug 2020

Sofer profesionist cat B, C, E & Mecanic de camioane

7 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam soferi profesionisti aflati la inceput de cariera, dornici de munca si de obtinerea satisfactiilor materiale.
Seriozitatea, Disciplina si Respectul sunt 3 caracteristici pe care trebuie sa le aiba angajatul fimei noastre.
Daca te regasesti in descrierea de mai sus, te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

1. Descriere job sofer

  • Jobul de sofer presupune executarea de curse pe teritoriul Suediei, atat cu trailere cat si containere.
  • Cunoasterea limbii engleze este o cerinta obligatorie intrucat comunicarea cu fimele de speditie se face exlclusiv in engleza.
  • Pauzele de week-end se fac la garajul firmei, unde este amenjata o bucatarie utilata compet, dus si masina de spalat inclusiv uscator de haine. Dispunem de camere amenajate (dormitoare) unde sunt cazati cate 2 soferi in camera.
  • Se ofera salariu incepand cu 25000 sek ajungand pana la 40000 sek (in functie de ambitia fiecaruia). Contractul de munca se incheie in Romania existand posibilitatea angajarii in Suedia dupa o perioada de proba.
2. Descriere job mecanic
  • Jobul de mecanic presupune repararea/servisarea vehiculelor aflate in parcul auto al firmei, aproximativ 20 camioane marca Volvo si 12 trailere cu prelata.
  • Se ofera salariul de 30000 sek cu angajarea pe contract de munca in Romania, cazare in camera individuala cu acces la bucataria comuna a firmei.

Descrierea companiei

Firma de transport infiintata de 2 tineri entuziasti, cu experienta relevanta in transportul de marfuri pe teritoriul Scandinaviei.
Firma dispune de camioane marca Volvo, echipa fiind formata in mare parte de tineri dornici de munca si realizari financiare.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer profesionist cat B, C, E & Mecanic de camioane  -  EKU COSALEX TRANS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close