Publicat 01 Ian 2019 | Expiră 01 Feb 2019

Sofer C+E 2300€

CONFIDENTIAL
15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Permis de conducere C+E si experienta de minim un an.
- Buna cunoastere a unei limbi straine de circulatie Engleza/Franceza si/sau Germana.
- ADR.
- Cazier judiciar.
- Experienta pe rute europene constituie un avantaj
- Atitudine pozitiva si dorinta de o colaborare pe termen lung.

Descrierea jobului

Compania este belgiano-slovaca si are in dotare peste 300 de camioane Scania iar rutele de transport se axeaza in special pe tari precum Franta, Germania, Italia, Spania sau Olanda. Se poate lucra pe orice tip de camion.

Salariul in primele 3 luni este de 2020€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare, iar dupa primele 3 luni se ofera un salariu de 2100€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare. Contractul este inregistrat in Slovacia iar angajatorul este belgiano-slovac.

Dupa un an in cadrul companiei salariul devine 2160€ net/luna la care se adauga si orele suplimentare lucrate, iar dupa doi ani in cadrul companiei salariul devine 2300€ net/luna + ore suplimentare platite extra.

In primele 3 luni de proba din contract puteti lucra 6 saptamani, 1 saptamana concediu si inca o perioada de 6 saptamani. Dupa perioada de proba de 3 luni puteti lucra 4 saptamani cu 1 concediu, 6 saptamani cu 1 sau 2 concediu sau 8 saptamani cu 2 concediu.

4 zboruri gratuite tur-retur pe an si 45€/zi pentru transportul cu microbuzul companiei.

Descrierea companiei

Suntem o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in activitati derecrutare si selectie personal. In toate proiectele pe care le gestionam vizam cresterea performantelor clientilor nostri.

Expirat

Angajator CONFIDENTIAL

Angajatorul a ales ca denumirea companiei să nu fie făcută publică.

Numele companiei va fi dezvăluit doar celor ce vor fi contactați de către angajator.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sofer C+E 2300€  -  CONFIDENTIAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close