SMT Technician

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal:

Studii medii tehnice;

2+ ani de experienta in industria electronica;

Bune abilități de organizare, capabil să respecte termenele limită;

Persoană orientata spre calitate;

Abilități de rezolvare a problemelor tehnice;

Abilități bune de comunicare;

Lb. Engleză – nivel mediu, constituie avantaj;

Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Asigură volumele de producție conform comenzilor lansate;

Participa sau conduce activitatile de imbunatatire continua a calitatii produselor si de reducere a timpului de fabricatie;

Pregătește schimbările de fabricație și realizarea acestora;

Identifică cauzele problemelor si informează mentenanța;

Asigură funcționarea mașinilor în parametrii standard.

Descrierea companiei

Benchmark ofera totul, de la dezvoltarea produselor la construirea regionala de PCB – inclusiv asamblarea la nivel de sistem in Statele Unite, Mexic, Europa si Asia. Cu venituri totale de peste 2,5 miliarde de USD, reprezinta un furnizor EMS de top 10 mondial pe servicii integrate de fabricatie electronica.

Benchmark furnizeaza servicii producatorilor de echipamente originale (OEM) de computere si produse conexe pentru intreprinderi comerciale, dispozitive medicale, echipamente de control industrial ( care include echipamente pentru industria aerospatiala si de aparare), produse de testare si instrumentare si echipamente de telecomunicatii, inclusiv. Pe scurt, compania ofera clientilor sai servicii cuprinzatoare si integrate de proiectare si fabricatie, de la proiectarea initiala a produsului, pana la productia de volum, inclusiv indeplinirea comenzilor directe si servicii post-implemetare.

Misiunea Benchmark este de a deveni partenerul de incredere al clientilor sai prin oferirea de servicii inovatoare de tehnologie si proiectare inginereasca, dispunerea placilor de circuite imprimate, elaborarea de prototipuri si dezvoltarea testelor, furnizand servicii de fabricatie de clasa mondiala.

Benchmark Romania a luat nastere in 2007 si activeaza in dimeniul Contract Electronic Manufacturing (CEMs) acoperind organizarea lantului de aprovizionare, industrialiare, fabricatie si service post-garantie. Astfel, compania isi sustine clientii printr-o combinatie de solutii de fabricatie de inalta tehnologie, acces la surse de lant de aprovizionare localizate si globale.

Ca angajator, Benchmark ofera o serie deprigrame de sprijinire a carierei, pachete de bunsatare si beneficii financiare. Echipa Benchmark este una pasionata, orientata catre client si angajata sa optimizeze livrarea, calitatea, costurile si serviciile de productie si inginerie, sectoarele cheie ale pietei deservite incluzand controale industriale, teste si instrumente, medicale si computere.

Te astaptam sa faci parte din echipa Benchmark!

Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.