Publicat 08 Iun 2021 | Reactualizat 06 Iul 2021 | Expiră 09 Iul 2021

Shop Assistant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

In urma inaugurarii “copy center-ului” din cadrul West Mall – Ploiesti, Revo Design cauta colegi noi pentru intregirea noii echipe. Astfel, credem ca un candidat ideal ar fi:

O persoana care isi doreste sa activeze intr-un copy center, implicit in industria printing-ului.
O persoana care sa aiba cunostinte generale despre echipamente IT (hardware si software) – calculatoare si imprimante.
O persoana cu minime cunostinte de Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw.
O persoana meticuloasa, care sa aiba grija de echipamentele din dotare.
O persoana care crede in proiectul "Revo Design" si care lucreaza atat pentru dezvoltarea acestuia cat si a sa personala.

Este de preferat o persoana cu minima experienta in domeniul imprimantelor profesionale.

Prioritate (mergand pana la exclusivitate) au persoanele care trimit CV-ul nu doar pe platforma ejobs.ro ci si pe adresa noastra de email (madalina@revo-design.ro), impreuna cu o scrisoare de intentie. Pentru cei care doresc sa-si arunce un ochi, CV-urile pot fi lasate si la sediul nostru din Soseaua Vestului, Nr. 1, Ploiesti – cladirea West Mall, parter.

Descrierea jobului

Inaugurarea noului sediu presupune, pe de o parte, diversificarea gamei de produse si a utilajelor folosite si, pe de cealalta parte, marirea echipei.

Exista o demarcatie clara intre cei care se ocupa cu productia (comenzile “business to business”) si cei care se ocupa de relatiile cu clientii care viziteaza locatia (comenzile pentru persoanele fizice).

Nevoia imediata a noastra este de a angaja o persoana pentru departamentul de productie si lucrul cu utilajele grele, pentru comenzile care vin de la reteaua nationala de distribuitori de etichete autocolante.

Dintre beneficiile pe care le oferim, mentionam:

- salariu atractiv si sistem de bonusare proportional cu performantele echipei;
​- program de lucru atractiv, in locatie fixa, cu parcare proprie si acces excelent;
- posibilitatea de a acumula cunostinte noi din domeniul printing-ului.
- posibilitatea de crestere (in toate sensurile cuvantului) odata cu dezvoltarea afacerii;
- laptop, telefon de serviciu impreuna cu echipament de lucru (foto, video, etc) tot “premium”;
- prioritate in caz de nevoie sau dorinta de a schimba job-ul in cadrul grupului din care Revo Design face parte (Gefil – Gandesti? – APSIA)

Descrierea companiei

Revo Design este o firma specializata in produse si servicii din industria tipografica, care si-a inceput activitatea in 2018, la Ploiesti. In urma debutului, accentul productiei s-a pus pe etichetele autocolante pe suport PVC, taiate individual, capacitatea atinsa in cursul anunui 2019 fiind de aproximativ 60.000 de bucati pe luna.

Nevoia de diversificare a gamei de produse a aparut firesc, odata cu trecerea timpului. Astfel, in 2021, Revo Design inaugureaza primul sau “copy center”, in cadrul West Mall – Ploiesti. Acesta are o suprafata de 200 m2 si este impartit in zona de productie cu echipamente grele, zona de productie cu echipamente usoare, zona dedicata clientilor si zona de asteptare.

De la inceperea productiei si pana in anul 2021, toate contractele Revo Design erau de tipul “business to business”. In urma inaugurarii magazinului din West Mall si a diversificarii gamei de produse si servicii, Revo Design a inceput sa se adreseze si persoanelor fizice si juridice care viziteaza locatia.

Descrieri mai ample, poze, istoric informatii despre apartenenta la grupul (Gefil -Gandesti? – APSIA – Revo Design) si referinte se pot gasi accesand site-ul official www.revo-design.ro, precum si pagina de Facebook.

Expirat
Shop Assistant  -  S.C. Revo Design SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close