Publicat 01 Iul 2006 | Reactualizat 05 Iul 2006 | Expiră 01 Aug 2006

Server, Hostess, Housekeeping, Resort Attendant, Maintenance

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru a putea aplica trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
-varsta: 18-39 ani.
-resedinta stabila in afara SUA.
-cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational.
-experienta anterioara pentru pozitia pentru care aplicati nu este neaparat necesara, dar constituie un avantaj.

Procedura de aplicare :
Va rugam sa trimiteti cv-ul dvs redactat in limba engleza prin email cu subiectul “H2B Seasonal Work Program Winter 2006”, in format doc sau pdf, la [email protected] Veti fi contactat de catre un reprezentant Work Abroad cu care veti stabili data, ora si locatia pentru sustinerea preinterviului.

Candidatii admisi la preinterviu vor sustine in data de 23 August la Brasov, interviuri cu reprezentatii American Hospitality Academy si cu angajatorii americani.

Descrierea jobului

- Server: $3.15 / ora + tips
- Hostess: $8.35/ ora.
- Housekeeping: $8.25/ ora.
- Maintenance: $12.00/ ora.

Va rugam vizitati www.workabroad.us pentru informatii complete despre joburile descrise mai sus.

Descrierea companiei

American Hospitality Academy Romania - Work Abroad Brasov promoveaza programe de lucru & calatorie si training in SUA in domeniul Hospitality & Tourism. Momentan lucram cu vizele J1, H2B si Q ceea ce ne permite sa oferim aplicantilor nostrii o experienta de munca, de viata si interculturala in acelasi timp pe toata de timp petrecuta de catre acestia in SUA.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Server, Hostess, Housekeeping, Resort Attendant, Maintenance  -  Marco Island MARRIOTT Resort, Marco Island HILTON Beach Resort, prin American Hospitality Academy Romania -Work Abroad srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close