Publicat 16 Mai 2019 | Reactualizat 13 Iun 2019 | Expiră 16 Iun 2019

Sef Tura Servicii de Securitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii;
- Certificat de calificare profesionala Agent Paza si Ordine;
- Permis de conducere cat.B;
- Spirit de initiativa, fermitate, vigilenta, confidentialitate, respect, atentie sporita, rigurozitate, amabilitate si profesionalism, rezistenta la stres si comunicare activa.

Descrierea jobului

- Raspunde de siguranta/ securitatea patrimoniului Centrului tehnic RTR de pe Platforma Titu impreuna cu agentii de paza din formatia pe care o coordoneaza;
​- Coordoneaza si executa activitati in domeniul pazei obiectivelor, protectiei bunurilor si persoanelor;
- Mentine in permanenta in stare operationala echipamentele si mijloacele de interventie;
​- Executa actiuni de stingere incendii, salvare persoane si bunuri, inlaturarea urmarilor calamitatilor naturale si catastrofelor.
​- Verifica prin intermediu serviciului de rond/ patrula respectarea prevederilor actelor normative in domeniul situatiilor de urgenta procedurilor normelor intructiunilor interne.

Descrierea companiei

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehicului viitorului.

Expirat
Sef Tura Servicii de Securitate  -  Grup Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close