Sef sectie converting Carton Ondulat

VRANCART SA
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Experienta de minim 3 ani in mediul industrial ;
Studii superioare tehnice – reprezinta un plus;
Experienta in revizii / reparatii / mentenanta echipamente si utilaje industriale reprezinta un plus;
Abilități de planificare si organizare;
Lider, motiveaza echipe, hands-on, can-do;
Este o persoana creativa si proactiva.

Descrierea jobului

- Se asigura ca sectiile sunt aprivizionate cu materii prime, materiale auxiliare, echipamente tehnologice necesare realizarii programelor de productie stabilite.
- Se asigura ca:
a) efectuarea comenzilor se face conform planificarii si a obiectivelor specifice;
b) personalul din subordine verifica calitatea produselor rezultate conform fiselor de autocontrol.
- Controleaza utilizarea eficienta a resurselor materiale, umane, a capacitatilor de productie existente, in vederea realizarii programelor de productie stabilite si urmareste incadrarea in normele de consum si de productie. Urmareste evidenta statistica a acestora.
- Ia toate masurile necesare pentru imbunatatirea continua a proceselor de productie si vine cu solutii in vederea modernizarii acestora.
- Ofera suport pentru activitatea de omologare tehnica a produselor noi si reproiectate.
- Supravegheaza organizarea depozitului WIP (productie in curs).
- Analizeaza si propune masuri pentru rezolvarea reclamatiilor si sesizarilor venite de la clienti cu privire la produsele livrate și care au legătură cu activitatea de producție.
- Ia masuri de folosire eficienta a fortei de munca. Redistribuie sarcinile personalului din subordine, ori de cate ori considera necesar si evalueaza periodic activitatea salariatilor din subordine.
- Asigura instruirea si informarea personalui din subordine, referitor la prevederile Legii nr. 319/ 2006 (SSM), SU, a Regulamentului Intern si a Contractului Colectiv de Munca.
- Negociaza si conciliaza situatiile conflictuale aparute in relatiiile interpersonale din cadrul sectiei si raporteaza sefului ierarhic superior orice problema care nu poate fi rezolvata in timp util sau necesita interventia sau aprobarea acestuia.
- Utilizeaza cu responsabilitate aparatura din dotare si anunta orice neconformitate aparuta in functionarea lor.
BENEFICII:
Pachet salarial atractiv;
Autoturism de serviciu + card combustibil;
Telefon de serviciu si laptop;
Tichete de masa, 20 lei/ zi lucrata;
Bonusuri în funcție de performanță și implicare;
Abonament medical si asigurare de viata;
Cantina in incinta fabricii;

Descrierea companiei

GRUPUL VRANCART activează în piața din România prin companiile sale – Vrancart S.A., Rom PAPER, Vrancart Recycing și ECOREP GROUP – în domenii conexe reușind să integreze în circuitul de producție deșeurile de hârtie și carton în produsele realizate. Prin intermediul tuturor activităților pe care le desfășoară în piața din România, Grupul VRANCART și-a asumat implicarea directă în dezvoltarea durabilă a economiei circulare, fiind un susținător direct al industriei locale.

Încredere. Seriozitate. Muncă. Sunt cele trei elemente ce ne-au inspirat în ultimele 4 decenii pentru a face trecerea către unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat și hârtii igienico-sanitare din România, VRANCART S.A. Încrederea partenerilor noștri în produsele si serviciile noastre, seriozitatea cu care am tratat investițiile în echipamente performante și munca în echipă sunt obiectivele majore pe care le vom menține permanent la cele mai înalte cote.

În cei peste 40 de ani de experiență VRANCART S.A. a dovedit continuu implicarea în activitățile de mediu prin dezvoltarea capacităților de colectare, reciclare, producție și servicii, devenind astfel unul din principalii jucători din piață care oferă servicii integrate pentru a reda viată deșeurilor de ambalaje. Prin investiții strategice, VRANCART S.A. a reușit să dezvolte principalele linii directoare:

Producția de hârtie pentru carton ondulat exclusiv din deșeuri de carton; Producția de hârtii igenico-sanitare atât din maculatura reciclată, cât și din celuloză (începând cu anul 2021); Producția de carton ondulat și ambalaje din carton ondulat prin intermediul punctelor de lucru din Adjud, Călimănești și Ungheni; Colectarea de deșeuri de ambalaje la nivel național prin intermediul celor 19 puncte; Vânzări si Service echipamente de presare și colectare a deșeurilor începând cu anul 2021. Vrancart S.A. este unic distribuitor în România al echipamentelor KADANT PAAL și PRESTO, furnizând o gamă diversificată de prese de balotat, prescontainere și compactoare staționare.

ROM PAPER, companie al cărui acționar majoritar este din 2017 VRANCART S.A., este unul din cei mai importanți procesatori de hârtie igenico-sanitare din România. Produsele 100% românești furnizate de ROM PAPER au o multiplă aplicabilitate pentru zona uz casnic, industrial și HoReCa. Fie că vorbim de brandurile proprii - Mototol și Papely sau de zona de privat label, produsele sunt comercializate pe plan național și internațional.

VRANCART Recycling a fost înființată ca o necesitate firească a diviziei de colectare a deșeurilor de reciclabile din cadrul VRANCART S.A.. În prezent, compania dezvoltă o investiție strategică de peste 17 mil. EURO în vederea realizării unor linii destinate reciclării deșeurilor de ambalaje, complementare celor reciclate în momentul de față, precum reciclarea deșeurilor de plastic și lemn, obținerea de produse modelate din deșeuri de hârtie și carton, reciclarea cenușii industriale și valorificarea energetică a reziduurilor industriale.

ECOREP GROUP S.A. implementează, începând cu anul 2021 răspunderea extinsă a producătorului în baza Licenței de operare nr.14 din mai 2021, emisă de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor. ECOREP GROUP S.A. asigură îndeplinirea obligațiilor legale privind atingerea obiectivelor de reciclare și valorificare a ambalajelor introduse pe piața națională fiind parte integrantă a conceptului economiei circulare.

Toate companiile GRUPULUI VRANCART sunt în plină dezvoltare, cu procese de recrutare și selectie permanentă. Dacă îti dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă și unită, trimite-ne CV-ul tău. Hai în echipa Vrancart !

Publicat 14 Mart. 2023 Reactualizat 28 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.