Publicat 08 Nov 2018 | Reactualizat 08 Dec 2018 | Expiră 09 Dec 2018

SEF SANTIER / INSTALATOR / SUDOR (FRANTA) - INSTALATII HVAC

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL, societate specializata in instalatii de incalzire, climatizare si sanitare recruteaza pentru santierele sale din Franta o echipa formata din:
- 1 sef santier
- 1 sudor
- 2 instalatori experimentati.
Nota: Minim o persoana dintre acestia trebuie sa aiba permis de conducere.

Descrierea jobului

Conditii oferite:
Salariu net (3600 RON pentru sef santier, 3000 RON pentru sudor, 2800 RON pentru instalator) + diurna in valoare de 1250 EUR / luna + cazare asigurata de catre companie + punerea la dispozitie a unui vehicul pentru transport + imbracaminte de lucru, incaltaminte de protectie si echipament de protectie asigurate.
Al 13-lea salariu la final de an calculat in functie de numarul de luni in cadrul societatii.
Deplasarile Romania – Franta si retur: la fiecare 3 luni retur in Romania pentru o perioada de minimum 2 saptamani. In functie de locatia santierelor, deplasarile se vor efectua fie cu masina societatii, fie cu avionul. Pentru perioada petrecuta in deplasare societatea asigura plata.

Descrierea companiei

M.A.C.V.R. INTERNATIONAL România și-a început activitatea în 2004, având ca principal obiect de activitate întreținerea și service-ul instalațiilor de încălzire, ventilație și climatizare. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor în creștere a clienților, MACVR International și-a extins activitatea de execuție atât pentru instalațiile de Încălzire, Ventilație și Climatizare cât și pentru instalațiile Sanitare.

De asemenea, răspundem în aceeași masură nevoilor clienților industriali și suntem în măsură să oferim servicii pentru proiecte tip camere albe/clean room, la cheie.

În paralel cu aceste activități, M.A.C.V.R. INTERNATIONAL SRL a dezvoltat un alt sector de competență în Decupajul în beton, Carotaj în beton, Izolație termică și Protecție la foc prin pulverizare.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SEF SANTIER / INSTALATOR / SUDOR (FRANTA) - INSTALATII HVAC  -  M.A.C.V.R. International SRL