Publicat 24 Iun 2020 | Reactualizat 22 Iul 2020 | Expiră 25 Iul 2020

Sef ferma avicola

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana implicata cu simt de respundere, cu capacitati de organizare , dornic de perfectionare, care isi doreste sa activeze intr-o companie dinamica orientata spre performanta.

Descrierea jobului

Seful de ferma raspunde de organizarea activitatilor specifice unei ferme de pasari pornind de la patrimonul fermei, personalul angajat, si activitatile specifice de productie. Se acorda pachet salarial atractiv, prima de performata, si alte beneficii.

Descrierea companiei

SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță. Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi încrederea clienților. Drumul nostru continuă, respectând tradiția și valorile familiei: calitate, muncă și corectitudine.

Am evoluat treptat, prin multă muncă, chibzuință și perseverență, și astfel am dezvoltat o afacere de familie de succes.

Astăzi, Oprea Avicom deține și coordonează un lanț de producție amplu, dotat cu cele mai performante tehnologii. De la obținerea materialului biologic, în ferma de reproducție și stația de incubație, la creșterea puilor de carne în cele patru ferme, la sacrificarea și prelucrarea în abatorul propriu și până la distribuția către magazinele partenere și cele 35 de magazine proprii, din județele Mureș, Cluj, Harghita, Sibiu, Bistrita Nasaud, Harghita si Alba.

Expirat
Sef ferma avicola  -  SC OPREA AVI-COM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close