de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 07 Mai 2019 | Expiră 07 Iun 2019

SEF EXPLOATARE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE:
- Experienta min 2 ani in logistica si transporturi;
- Abilitati organizatorice bine dezvoltate;
- Permis de conducere cat: B;
- Dinamism (mobilizare/actionare rapida);

Descrierea jobului

DESCRIERE:
-Organizeaza si controleaza activitatea personalului din coloana :sef coloana, impegati, controlori trafic si soferi in vederea realizarii sarcinilor de transport in conditii de calitate si siguranta.
-Repartizeaza mijloacele de transport calatori la coloana;
-Studiaza cerintele de transport calatori, coreland graficele de circulatie ale curselor cu cele ale altor mijloace de transport in comun si necesitatile existente.
- Verifica modul de executare si eficienta economica a traseelor si curselor puse in circulatie cu caracter experimental , propunand dupa caz , definitivarea sau desfiintarea lor.
-Analizeaza realizarile din transportul de calatori pe feluri de tarife stabilind masurile necesare pentru sporirea eficientei economice si rentabilitatii.

Descrierea companiei

SC AUTOTIM SA - Transport intern persoane

Expirat
SEF EXPLOATARE  -  SC AUTOTIM SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close