Publicat 19 Iul 2021 | Expiră 19 Aug 2021

Sef echipa logistica marfa

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Ne dorim colegi dedicati si ambitiosi pentru postul de Sef echipa logistica marfa.


Experienta in coordonarea echipei este importanta, esti in avantaj daca ai avut in subordine directa o echipa formata din cel putin 5 membri.

Utilizarea PC-ului si cunostintele despre modul in care lucreaza centrele logistice iti vor fi de un real folos.

Ne dorim sa iti placa sa fii cel mai bun, sa fii obisnuit sa lucrezi cu indicatori de evaluare pe care sa poti sa-i intelegi cu usurinta si sa-i urmaresti in timp real.

Trebuie sa fii organizat, sa poti sa indeplinesti cu succes toate sarcinile zilnice impreuna cu echipa din subordine (5-10 colegi).

Studiile medii si usurinta in comunicare te vor ajuta sa fii mai aproape de cei din echipa ta si sa mentii o buna relatie intre centrele logistice si colegii din magazine.

Este important sa fii o persoana activa, sa poti sustine un ritm alert atunci cand situatia o cere si sa ai disponibilitate la efort fizic.


Suntem pregatiti sa te sprijinim prin:

  • instruire continua - Te vom sustine cu programe personalizate de dezvoltare a competentelor.
  • oportunitati de promovare - Te vom anunta, cu prioritate, despre posibilitatile de avansare in cadrul companiei.
  • recompensarea dedicarii - Suntem pregatiti sa-ti oferim bonusuri lunare atractive, in functie de nivelul de dedicare in realizarea sarcinilor. In plus apreciem si colaborarea pe termen lung oferindu-ti si alte beneficii.


Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa:

  • fii responsabil de activitatea zilnica in zona care ti-a fost desemnata in cadrul centrului logistic
  • coordonezi si participi activ la operatiunile de depozitare si pregatire a marfurilor care vor fi livrate catre punctele de lucru in baza comenzilor de marfa existente si a tintelor stabilite
  • asezi marfurile astfel incat sa poata fi pregatite cat mai usor si trimise catre magazine intr-un timp cat mai scurt
  • verifici corectitudinea stocurilor si sa te preocupi de ordinea si curatenia in zona echipei tale
  • ii ajuti pe colegii din subordine sa fie cei mai buni, sa lucreze cat mai eficient si sa-si indeplineasca obiectivele lunare.

Descrierea companiei

„Dedicat planurilor tale” este sloganul ce are la baza valorile noastre, ale companiei Dedeman.
Ne definesc simtul practic, orientarea spre solutii, perseverenta, integritatea si loialitatea.
Consideram ca succesul companiei depinde de performanta noastra - a tuturor colegilor - de experienta profesionala si personala pe care o avem in cadrul unui mediu de lucru care cere si ofera dedicare si initiativa, implicare si camaraderie, angajament si stabilitate.
Suntem alaturi unii de altii si ne sprijinim pe tot parcursul traseului profesional prin programe de dezvoltare a competentelor si o continua orientare spre rezultate obtinute datorita valorilor care ne unesc.
Dedeman este locul unde cu totii invatam, ne descoperim potentialul si devenim mai buni. Pentru a raspunde nevoilor celor peste 12.000 de colegi, suntem alaturi pas cu pas.
Pentru mai multe detalii vizitati recrutare.dedeman.ro .

Societatea Dedeman prelucreaza datele cu caracter personal ale candidatilor in scop de recrutare si selectie asa cum este detaliat in Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - Candidati. Inainte de a aplica pentru un post disponibil va invitam sa consultati nota de informare accesand site-ul nostru www.dedeman.ro, la sectiunea GDPR. Prin aplicarea pentru un post disponibil, va exprimati consimtamantul ca datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, e-mail, dar si celelalte date continute in CV) sa fie prelucrate de societatea Dedeman, in conditiile mentionate in Nota de informare.

Expirat
Sef echipa logistica marfa  -  DEDEMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close