Publicat 19 Apr 2019 | Reactualizat 19 Mai 2019 | Expiră 20 Mai 2019

SEF DE ECHIPA (CONSTRUCTII) - GERMANA A2

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DOAR CU LIMBA GERMANA "A2"
Firma germana, cauta urgent un Sef de echipa care sa cunoasca limba germana la un nivel de A2.
Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta in efectuarea de terasamente si fundatii, este o persoană organizată, punctuală și demnă de încredere.
Experiență în conducerea unei echipe constituie un avantaj !

Descrierea jobului

Candidatul ideal trebuie sa cunoasca limba germana la nivel A2 si sa aiba experienta in efectuarea de terasamente si fundatii.
Beneficii:
Se ofera 14 Euro Brut/ora;
Cazare garatuita, singur in camera!
Responsabilitati:
-supravegherea activităților
-analiza și monitorizarea săptămânală: foile de lucru, planurile de acțiune pentru diferitele probleme care pot apărea, -coordonarea în relațiile cu supervizorii proiectului în timp util și în bune condiții pentru a rezolva toate problemele întâlnite în timpul activității;
-recunoașterea și comunicarea riscurilor care apar;
-organizarea, coordonarea și desfășurarea lucrului cu echipa în ceea ce privește lucrările pe șantier;
-urmarirea lucrării;
-coordoneaza, urmareste si supervizeaza executia lucrarilor din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor de executie in vederea atingerii obiectivelor stabilite;

Descrierea companiei

ARKUS CONSULT este o companie germana infiintata in anul 2005 in Landul Bavaria, Germania.

Suntem specializati in consultanta in domeniul resurselor umane, recrutare si intermediere de personal. Activam cu precadere in domeniul medical dar si in alte industrii cum ar fi productie, constructii, prestari servicii, turism.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-urile companiei: www.arkus-consult.de www.personal-medical.de

Daca doriti sa ne contactati o puteti face telefonic sau prin email: 0049 9123 8310639 [email protected]

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

SEF DE ECHIPA (CONSTRUCTII) - GERMANA A2  -  ARKUS CONSULT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close