Sef atelier reparatii - service auto

TIRIAC AUTO - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Studii superioare – de preferinta tehnice.

Experienta pe un post similar constituie un avantaj.

Abilitati de coordonare si relationare / comunicare, spirit de echipa.

Orientare spre client si spre nevoile acestuia.

Cunoasterea pachetului MS Office.

Descrierea jobului

Coordoneaza intreaga activitate, planifica si raspunde de activitatile zilnice ale atelierului.

Intocmeste bugetul atelierului si raspunde de indeplinirea bugetului aprobat.

Este responsabil de atingerea volumelor de vanzari ale atelierului (ore service si piese schimb).

Supervizeaza constant calitatea serviciilor prestate si asigura respectarea politicii companiei in domeniul calitatii.

Urmareste desfasurarea activitatilor zilnice (reparatii, incadrarea in termenele de reparatii, intocmirea si gestionarea comenzilor de service, incasarea facturilor de service) pentru optimizarea serviciilor oferite.

Raspunde de contractele de colaborare cu societatile de asigurari si contractele cu furnizorii de servicii pentru departamentul din subordine.

Descrierea companiei

Tiriac Auto face parte din Tiriac Group, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si intretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.

Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in judetele in care activeaza. In fiecare dintre reprezentantele Tiriac Auto showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

In cazul în care pozitiile dechise in acest moment in cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!

Publicat 27 oct. 2021 Expiră 26 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos