Publicat 28 Ian 2018 | Expiră 28 Feb 2018

SECRETARA

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Descrierea candidatului ideal:
1. este absolvent de studii superioare in 2017 indiferent de specializare,
2. are cunostinte solide de utilizare a calculatorului si abilitati de comunicare si organizare,
3. disponibilitate pentru program atipic conform domeniului de activitate (2 ture plus lucru de week-end si in zilele libere),
4. capacitate de adaptare si rezistenta la stres.

Descrierea jobului

Descriere job:
1. Jobul presupune munca de birou pentru atragerea clientilor la activitatile firmei (conferinte, traininguri, webinarii, work shopuri pe diverse teme de interes), incasarea taxelor, intocmirea tuturor documentelor pentru evidenta participantilor, trimiterea de faxuri, emailuri si discutii cu clientii.
2. Jobul este disponibil din luna ianuarie cu program in 2 ture (o saptamana 9-17, o saptamana 12-20, in week-end se lucreaza sambata si daca este necesar duminica sau in zilele libere, in functie de programari).
3. Se ofera contract de munca cu norma intreaga, salariu brut 1900 de lei, precum si bonusuri periodice in functie de implicare si performanta.

Descrierea companiei

Compania noastra doreste sa-si extinda activitatea si in alte domenii cu o echipa dinamica.

Expirat
SECRETARA  -  CHICO IMOB SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close