Publicat 26 Ian 2016 | Expiră 27 Feb 2016

Secretara / Operator call center / Agent vanzari / Sofer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Isi desfasoara activitatea cu seriozitate si responsabilitate.
Manifesta dorinta de a invata si a se perfectiona.
Este capabil sa se integreze si sa lucreze intr-o echipa.
Este punctual si capabil sa respecte termenele.
Capabil sa vina cu propuneri de imbunatatire a activitatii firmei.

Descrierea jobului

Se vor detalia in cadrul interviului.

Descrierea companiei

ROFELIX UNIVERS SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, furnizeaza solutii complete pentru industria lemnului din anul 2001. Si cand spunem solutii complete nu ne referim numai la oferirea de masini, utilaje si consumabile de cea mai inalta calitate si performanta, ci si la oferirea de servicii de consultanta in domeniu.

In permanenta am cautat sa acoperim toata gama de produse destinate prelucrarii lemnului, aceasta insemnand ca oferim de la scule de mana pana la linii tehnologice complete.

Si pentru a fi cat mai aproape de clienti, din anul 2007 am inceput productia de panze panglica pentru debitat bustean, in propria unitate de productie din Cluj-Napoca. In acest moment putem spune ca am acumulat deja suficienta experienta in domeniu.

Preocuparea noastra continua este de a gasi noi modalitati de satisfacere cat mai buna a nevoilor clientilor, atat calitativ, cat si ca gama de produse. Astfel, vorbind de panzele panglica din productia proprie, am inceput cu o gama de 2 sortimente, ca sa ajungem in prezent la 8, prin identificarea de noi oteluri de calitate ca materie prima si prin perfectionarea procesului productiv.

Ca o recunoastere a eforturilor noastre de a asigura produse si servicii de calitate clientilor, in anul 2007 firma ROFELIX UNIVERS a fost certificata ISO 9001:2000, iar in 2009 a adoptat noul standard de calitate ISO 9001:2008.

Expirat
Secretara / Operator call center / Agent vanzari / Sofer  -  ROFELIX UNIVERS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close