Sculer Matriter

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Experienta pe un post similar minim 2 ani;
-Studii tehnice finalizate;
-Cunostinte tehnice/mecanice;
-Cunontinte operare calculator;
-Disponibiliate de la lucra in schimburi si in weekend;
-Abilitati de comunicare, proactivitate si organizare.

Descrierea jobului

-Intretinerea preventiva pentru matritele de foaming si dei casting conform planului si instructiunilor;
-Inlocuirea pieselor deteriorate cu piese standard aflate in stoc;
-Repararea/refacerea pieselor defecte folosind utilajele din dotare;
-Vereficarea functionalitatii pieselor inlocuite/refacute;
-Intretinerea bazei de date pentru piesele de schimb.

Beneficii:

-Salariu in functie de experienta;
-Tichete de masa 20 lei/zi;
-Spor de 15% pentru programul in schimburi;
-Spor de noapte 25%;
-Bonus de calitate;
-Asigurare medicala privata;
-Transport asigurat din Timisoara si din imprejurimi;
-Bucatarie proprie;
-Bonus de Craciun.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 25 aug. 2021 Expiră 24 sept. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos