Publicat 25 Iul 2011 | Reactualizat 22 Aug 2011 | Expiră 26 Aug 2011

SC UNICARM SRL angajeaza: 1.Director vanzari pentru punct lucru SIBIU;

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Serios, dinamic, perseverent cu experienta in domeniul vanzarilor si in functii similare.

Descrierea jobului

Salariu si conditii de munca avantajoase.

Descrierea companiei

SC Unicarm SRL este producator si distribuitor national de carne si preparate din carne, lactate, lapte praf, panificatie / cofetarie si patiserie, respectiv inghetata.
Nivelul investitiilor in echipamente de ultima generatie, reteaua de distributie dezvoltata, filozofia si atitudinea noastra dinamica si optimista, au drept rezultat pozitionarea societatii pe primele locuri pe tara in acest domeniu.
In anul 2005 am inaugurat fabrica de noua de mezeluri, in 2006 abatorul, in 2007 fabrica de conserve, iar in anul 2009 am deschis o fabrica moderna de lactate si lapte praf, inghetata precum si fabrica de panificatie, patiserie si cofetarie.
Firma noastra face distributie la nivel national la preparate din carne si este de subliniat ca avem contracte cu lanturi de hypermarketuri din Romania precum : Carrefour, Metro, Real, Cora etc.
In prezent avem deschise 50 de magazine proprii de tip supermarket si intentionam ca pana la sfarsitul acestui an sa mai deschidem inca 5 magazine. Aceasta dezvoltare a magazinelor proprii am inceput-o in urma cu trei ani si datorita succesului rapid intentionam ca in 2011 sa mai deschidem inca 30 de magazine.

De asemenea, avem construite doua depozite logistice bine dezvoltate si un parc auto de camioane proprii care cuprinde peste 400 de camioane de mediu si mare tonaj.

Expirat
SC UNICARM SRL angajeaza: 1.Director vanzari pentru punct lucru SIBIU;  -  SC UNICARM SRL