Sales Support

UTILBEN - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Sales Support înseamnă că vei coordona procesul de vânzare din punct de vedere operațional, vei urmări procesul de finanțare și vei media relația dintre departamentele de vânzări și after-sales. Totodată, vei elabora și vei eficientiza procedurile și procesele pe care le folosim. Pentru a face asta, trebuie să ai abilități organizaționale și strategice.

Pentru a ocupa rolul de Sales Support, este necesar să ai studii superioare și experiență de minimum 2 ani în vânzări și într-un domeniu operațional. Este important să fi lucrat în cadrul unor companii care comercializează utilaje sau autovehicule. Totodată, este obligatoriu să cunoști limba engleză.

Persoana pe care ne-o dorim în echipă este statornică, răbdătoare și are un bun control emoțional. Trebuie să fii conștiincioasă, diplomată și să te adaptezi rapid la orice situație neprevăzută. Rolul de Sales Support necesită atenție distributivă, o bună coordonare și înclinația către comunicare. Este important să fii o persoană proactivă, care rezolvă problemele cu celeritate.

Descrierea jobului

Responsabilitățile tale:
  • Vei identifica blocajele care apar în procesul de vânzare
  • Vei propune și vei implementa soluții pentru deblocarea procesului de vânzare
  • Vei coordona vânzătorii pentru a-și atinge indicatorii de performanță
  • Vei propune proceduri și procese pentru eficientizarea activității
  • Vei fi un liant între colegii din vânzări și cei din after-sales și achiziții


Beneficiile pe care ți le oferim:

Îți vom acorda tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți face treaba și pentru a obține rezultate excepționale. La UTILBEN, susținem și recompensăm performanța. Acest lucru înseamnă că vei fi răsplătit financiar pe măsura reușitelor tale. Vei primi un salariu motivant și comision în funcție de realizări.

Vei lucra într-o echipă dinamică și performantă, care transformă organizația UTILBEN din bună în excelentă. În plus, compania noastră încurajează dezvoltarea personală, așa că vei beneficia de instruire de specialitate și te vei putea perfecționa în ariile tale de interes, astfel încât să devii expert în mai multe domenii!

Descrierea companiei

UTILBEN este o companie aflată în topul vânzărilor de utilaje din România, care și-a făcut loc între liderii din industrie grație unui mod de a face afaceri cu integritate și caracter. Acest model de business a fost creat și implementat de fondatorii acestei organizații, Ruben și Oana Marian, și transmis celor 70 de angajați. Cheia stă în oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale!

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare majoră a mediului de afaceri din România, prin puterea exemplului. Produsele UTILBEN poartă garanția calității, iar serviciile pe care le oferim poartă amprenta onestității și promptitudinii.

Viziunea noastră este ca 1 din 10 utilaje din Europa să fie furnizat de UTILBEN. Vom face asta prin dezvoltarea portofoliului de clienți și prin crearea de parteneriate puternice.

Misiunea noastră este ca angajații noștri să își atingă potențialul maxim, să devină adevărați super-eroi, prin crearea unui mediu propice de creștere și dezvoltare personală.

UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniu, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori de echipamente fiabile din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, regăsite pe site-ul www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

La UTILBEN, cu toții suntem pasionați de utilaje, iar echipa noastră este pe cât de numeroasă, pe atât de diversă. Avem colege care iubesc shopping-ul, drumețiile sau serile de jocuri. Băieții sunt îndrăgostiți de tehnologie, fotbal, muzică și, bineînțeles, motoare puternice. Doar lucrăm în industrie, nu-i așa? Super-eroii UTILBEN sunt plini de viață și prietenoși. Ai grijă, vei deveni unul de-al nostru de îndată ce vei trece pragul companiei!

Suntem o echipă unită și ne comportăm ca atare. Vom face tot posibilul să te integrezi rapid în super-echipa noastră, iar procesul de învățare să fie cât mai facil. De-abia așteptăm să învățăm lucruri de la tine și să facem treabă bună împreună!

Publicat 20 apr. 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 20 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.