Sales Representative (SR) / Shop Manager (SM) - Orange Store

TeleSys - 5 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

„Asculta, oferta asta e pentru tine!"

Cel mai probabil ai raspunsurile pregatite atunci cand cei dragi iti cer sfatul in materie de telecomunicatii: esti mereu la curent cu cele mai tari oferte, te misti cu viteza 5G prin meniurile telefoanelor si esti atent la nevoile fiecaruia. Ce zici daca te facem expert in vanzari?

Alatura-te echipei noastre in prima linie, locul unde clientii sunt ascultati, asteptarile le sunt depasite iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viata mai frumoasa. Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despre device-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem de date, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

Spune-ne cate ceva despre tine!

Noi banuim ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising si ca iti este usor sa te exprimi. Folosesti cu incredere calculatorul iar clientii sunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa. Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta te vei potrivi echipei de vanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

Descrierea jobului

Cum arata o zi obisnuita de lucru?

Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
Pentru ca folosesti vanzarea consultativa, afli usor care sunt nevoile clientilor si le sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata, pentru a se concentra pe ceea ce este important pentru ei
Esti precum o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange

Love love love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta

Te-ai convins ca despre tine e vorba?
Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la rolul de Sales Representative/Shop Manager - Orange Store.
Echipa si clientii te asteapta!

Descrierea companiei

Telesys este partener autorizat Orange Romania, cu o exprerienta de 18 ani in acest parteneriat de succes.
Un domeniu important de activitate al companiei noastre este vanzarea de servicii in telecomunicatii – voce mobila si fixa, date mobile si date fixe, alte servicii IT&C – pentru ORANGE ROMANIA, operatorul numarul 1 la nivel national pe servicii de telecom.
Publicat 4 iul. 2021 Expiră 3 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos