Publicat 26 Oct 2020 | Reactualizat 25 Nov 2020 | Expiră 26 Nov 2020

Sales Representative Orange Store

10 posturi
Expirat
Echipa cu cea mai mare reţea Orange Store din Bucureşti se extinde şi are nevoie de colegi noi. Suntem experţi în vânzări fiind parteneri Orange de peste 11 ani. Vino alături de noi!
Eşti candidatul ideal dacă:
- ai abilităţi excelente de comunicare şi putere de convingere; - ai spirit de echipa şi te auto-motivezi; - eşti responsabil şi perseverent în atingerea obiectivelor propuse; - experienţa într-o companie de telecomunicaţii este un plus.
Descrierea jobului:
- promovezi şi vinzi servicii Orange în locaţiile Orange Store; - dezvolţi şi fidelizezi portofoliul de clienţi; - contribui la creşterea volumului de vânzări împreună cu echipa din care faci parte; - te implici pentru îndeplinirea obiectivelor calitative şi cantitative.
Pachetul tău de beneficii:
- salariu fix peste media pieţei; - bonusuri de performanţă tangibile şi motivante; - bonuri de masă, beneficii diverse; - contract de muncă 8h/zi pe perioada nedeterminată; - pachet complex de training-uri de specialitate şi formare continuă; - mediu de lucru placut, competitiv şi stabil; - apartenenţa la un brand recunoscut pentru calitate.
Dorim să te cunoaştem. Aplică acum!
Expirat
Sales Representative Orange Store  -  SC EXPERT CONNECTION SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close