Publicat 10 Iul 2006 | Reactualizat 17 Iul 2006 | Expiră 10 Aug 2006

Sales Executive - advertising trade magazines

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta profesionala în vînzari (de preferat in domeniul mass - media);
Abilitati excelente de comunicare;
Limba engleza nivel bun;
Absolvirea unui curs de vanzari poate reprezenta un avantaj;

Descrierea jobului

Sustinerea procesului de vînzare
Consilierea corecta a clientului
Mentinerea unui standard ridicat al calitatii serviciilor
Administrarea si dezvoltarea bazei de clienti

Descrierea companiei

MEDIAFAX este cea mai importantă agenţie de ştiri din România, care prin profesionalism, calitate, atenţia acordată clienţilor şi inovaţie a marcat evoluţia pieţei româneşti de informaţii. Reporteri, fotoreporteri şi operatori IT, documentarişti şi analişti, cu toţii sîntem o echipă tînără de profesionişti gata oricînd să oferim publicului informaţii din actualitatea politică, economică, socială, cultural-ştiinţifică, sportivă şi de divertisment din ţară şi străinătate.

Valorile Agenţiei de ştiri MEDIAFAX sînt calitatea şi profesionalismul, întîmpinarea şi depăşirea aşteptărilor clienţilor, iar misiunea sa este aceea de a oferi companiilor din România şi din afară conexiunea în timp util cu informaţia de care au nevoie.

MEDIAFAX a devenit marcă recunoscută al cărei atu este comunicarea la nivel global. Poziţia de lider pe piaţa românească de informaţii pentru mass media este confirmată de publicarea unui flux zilnic de peste 500 de ştiri. Aceasta ne obligă să identificăm continuu ceea ce ne diferenţiază de celalte agenţii de presă şi ne menţine pe prima poziţie în top.

Expirat
Sales Executive - advertising trade magazines  -  Mediafax SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close